اقتصاد تهران
شماره خبر : 31303
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۸/۲۵
اقتصاد تهران

تسهیل دسترسی بزرگراهی محله علائین در جنوب تهران

اقتصادتهران: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲۰ از اتصال خیابان میثم شمالی به بزرگراه شهید آوینی و تسهیل دسترسی محله علائین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰، ابوذر ریاضی با بیان این مطلب گفت: بر اساس درخواست شهروندان و پس از بررسی های کارشناسی، پروژه ترافیکی اتصال خیابان میثم شمالی به بزرگراه شهید آوینی در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است و عملیات عمرانی این طرح به زودی آغاز می شود.

ریاضی با اشاره به اینکه با اجرای این طرح دسترسی محله علائین به بزرگراه های شهید آوینی و جاده امین آباد تسهیل می شود،

وی افزود: این دسترسی همراه با احداث لاین کندرو در حاشیه بزرگراه شهید آوینی به طول ۴۰۰ و عرض ۶ متر است.

وی به اجرای پروژه پل روگذر سه راه تقی آباد اشاره کرد و ادامه داد: با پیشرفت این پروژه دسترسی مستقیم محله علائین از طریق خیابان شهید مصطفی خمینی به جاده های امین آباد و ورامین قطع می شود که با باز شدن انتهای خیابان میثم دسترسی‌های جایگزین به راحتی فراهم می شود.

ریاضی افزود: سه راه تقی آباد یکی از نقاط پرتردد منطقه ۲۰ است که با اتمام پروژه احداث پل روگذر این گره ترافیکی رفع می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲۰ یادآور شد: بزرگراه های شهید آوینی، شهید کریمی و امام علی(ع) از بزرگراه های مهم این منطقه جنوبی است.