جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

تداوم رشد حق بیمه تولیدی بیمه پاسارگاد در انتهای شهریور 1404

۲۵ مهر, ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۵

تداوم رشد حق بیمه تولیدی بیمه پاسارگاد در انتهای شهریور 1404

شرکت بیمه پاسارگاد موفق شد در راستای تداوم رشد در حق بیمه تولیدی خود، این رقم را در پایان شهریورماه 1404 به بیش از 222 هزار و 209 میلیارد ریال برساند.

به گزارش اقتصادتهران و بر اساس اطلاعات منتشر شده در سایت کدال، شرکت بیمه پاسارگاد که به عنوان موفق‌ترین شرکت بیمه بخش خصوصی کشور نام برده می‌شود زنجیره موفقیت‌های خویش را با رشد حق بیمه تولیدی ادامه داد.

در همین راستا، این شرکت با عبور از 222 هزار میلیارد ریال در انتهای شهریورماه 1404 رکورد جدیدی در تولید و فروش حق بیمه از خود بر جای گذاشت که این حق بیمه شامل قبول اتکایی نیز است.

در همین راستا این شرکت بیش از 16 هزار میلیارد ریال خسارت پرداخت کرد.

آمارهای رسمی منتشر شده در سامانه کدال گویای آن است که پرتفوی بیمه پاسارگاد در مردادماه سال ۱۴۰۴ به رقم 18 هزار و 876 میلیارد و 189 میلیون ریال رسیده بود که این رقم با افزایش حدود 20 درصدی مجدد در شهریورماه مواجه شده است.

لازم به ذکر است مبلغ حق بیمه تولیدی بیمه پاسارگاد در انتهای شهریورماه 1404 در رشته‌های ثالث، درمان و بدنه به ترتیب 17 هزار و 168 میلیارد و 948 میلیون ریال، 19 هزار و 977 میلیارد و 511 میلیون ریال و 3 هزار و 872 میلیارد و 792 میلیون ریال رسیده است که در نوع خود قابل توجه است.

توجه بیمه پاسارگاد به ظرفیت‌های مغفول در صنعت بیمه کشور نشان از هوش مدیران اجرایی این شرکت و نیز استفاده و بهره برداری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بیمه‌ای در کشور است.

عملکرد بیمه پاسارگاد نشان می‌دهد این شرکت در پایان 6 ماه نخست امسال به رکورد بی نظیری در تولید و فروش حق بیمه دست پیدا کند که حاکی از رشد بی حد و حصر این شرکت موفق بیمه‌ای دارد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها