اقتصاد تهران
شماره خبر : 45504
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
اقتصاد تهران

تخم گذاری نادرترین درنای جهان در باغ پرندگان لویزان

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ از تخم گذاری درنای تاج خاکستری افریقایی در باغ پرندگان برای دومین سال پیاپی خبر داد و گفت: این اتفاق در نوع خود کم سابقه است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، حسین سیگارودی با اعلام این خبر گفت: زیستگاه اصلی درنای تاج خاکستری غیر بومی در افریقای جنوبی است و به ندرت در اسارت تخم گذاری می کند و این اتفاق نادر برای دومین بار در باغ پرندگان لویزان رخ داده است.

وی ایجاد شرایط مناسب آب و هوایی را علت اصلی تخم گذاری این درنای کمیاب عنوان کرد و گفت:  با توجه به شرایط استوایی مورد نیاز این درنا، اکونومیست محیط سرپوشیده باغ پرندگان در قسمت گرمسیری شرایط مناسب برای تخم گذاری این پرنده را فراهم نمود.

سیگارودی در ادامه افزود: هم اکنون بیش از ۲۵۰۰ پرنده در ۱۶۰ گونه در فاز یک باغ پرندگان وجود دارد که ۷۲ گونه کمیاب در قسمت گرمسیری متناسب با شرایط آب و هوایی استوایی زندگی می کنند.

وی در ادامه با اشاره به آغاز فاز دوم پروژه ۶ هکتاری باغ پرندگان لویزان گفت: پروژه باغ پرندگان لویزان در ۲ فاز که فاز نخست آن در فضایی به مساحت ۱۷ هکتار در سال ۹۲ افتتاح شد و فاز دوم نیز در مساحتی بالغ بر ۵٫۵ هکتار در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون در حال انجام است..

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ خاطر نشان کرد: طبق پیش بینی های صورت گرفته فاز دوم مجموعه تفریحی و گردشگی باغ پرندگان تا پایان سال جاری به بهره برداری می‌رسد.