true
اقتصادتهران: در فصل پاییز کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به تخم مرغ خوراکی (۲۴.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به جوجه یک روزه (۱۱۵.۹ درصد) است.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از مرکز آمار ایران، در فصل پاییز سال ١٤٠٢ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور (بر مبنای ١٠٠=١٣٩٥) برابر با ۱۴۱۲.۰ بودهاست که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ١٢.٤ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٥٢.٠ درصد افزایش یافتهاست. در فصل مورد بررسی میانگین شاخص قیمت چهار فصل منتهی به فصل جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ٦١.٥ درصد افزایش یافتهاست.
در فصل پاییز ١٤٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) به ۱۲.۴ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٤.٤ درصد)، ٨ واحد درصد افزایش یافتهاست. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم جوجه یک روزه (۳۸.۸ درصد) و کمترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم مرغگوشتی (۳.۸ درصد) است.
در فصل پاییز ١٤٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۲.۰ درصد بودهاست که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٣٧.٩ درصد) ١٤.١ واحد درصد افزایش داشتهاست. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در فصل پاییز ١٤٠٢ نسبت به فصل پاییز ١٤٠١، ٥٢.٠ درصد افزایش دارد. در بین قلمهای مرغداریهای صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم تخم مرغ خوراکی (۲۴.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم جوجه یک روزه (۱۱۵.۹ درصد) است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=278541
false
true