پنجشنبه, ۴ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

تابلوی خیابان کیارستمی اصلاح شد

۲۴ خرداد, ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵

تابلوی خیابان کیارستمی اصلاح شد

اقتصاد تهران: مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه یک از اصلاح تابلوهای خیابان عباس کیارستمی در شمال تهران خبر داد.

به گزارش اقتصاد تهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک محمدرضا پارسیان در مورد انتشار تصاویری مبنی بر غلط املایی در تابلوهای نصب شده به نام عباس کیارستمی گفت: تصاویری از تابلوی خیابان عباس کیارستمی (کارگردان) در فضای مجازی پخش شده بود که نشان می‌داد در قسمت انگلیسی تابلوها غلط املایی وجود دارد.

 وی با بیان اینکه تابلوهای جدید روز ۱۷ خرداد ماه جاری نصب شده بود گفت: این اتفاق در پی خطای پیمانکار رخ داد که بلافاصله همکارانمان در سازمان زیباسازی اقدام به جمع‌آوری تابلوهای دارای غلط املایی کرده و تابلوهای جدید در خیابان کیارستمی واقع در ناحیه ۷ منطقه یک نصب شد.

وی افزود: متأسفانه پیمانکار در انشاء کلمه دچار اشکالاتی شده و ناظرین پس از اطلاع و رصد متوجه مشکل شده و نسبت به اصلاح آن اقدام کردند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها