اقتصاد تهران
شماره خبر : 9256
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
اقتصاد تهران

تأمین اجتماعی باید در مراکز تصمیم‌گیری حضور داشته باشد

معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی گفت: با توجه به اهمیت و اختیار و وسعت اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی این سازمان باید در مراکز قدرت و تصمیم‌گیری حضور داشته باشد.

محمدحسن زدا در مراسم بزرگداشت 25 تیرماه روز تامین اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: تامین اجتماعی بزرگ ترین سازمان بیمه‌گر در خاورمیانه است که نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش قرار داده و 60 هزار نفر پرسنل دارد.

وی ادامه داد: تامین اجتماعی سازمان خودگردان است و از محل درآمدهای خود این سازمان به افراد تحت پوشش خود را مدیریت می‌کند ضمن اینکه سازمان 45 هزار میلیارد تومان درآمد داشته و به همین میزان نیز مصرف منابع دارد در نتیجه می‌توانیم بگوییم گردش مالی سازمان بسیار قابل توجه است.

وی به گردش مالی 100 هزار میلیارد تومانی تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: این سازمان با این حجم گردش مالی باید عضو شورای اقتصاد کشور و عضو شورای امنیت ملی کشور باشد.

زداهمچنین با اشاره به اینکه کدام یک از اعضای کمیسیون اجتماعی دولت از نظر اجتماعی وزنی بیشتر یا مساوی سازمان تأمین اجتماعی دارند افزود: این سازمان به لحاظ گردش مالی و تأثیر در بورس تا اندازه‌ای مهم است که باید به نتیجه برسیم که سازمان در مراکز تصمیم گیری قدرتمند حضور داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید در مسائل پیشگیرانه اقدام شود بیان داشت: نباید اجازه دهیم مشکلی رخ بدهد بعد به دنبال حل آن برویم و سازمان تامین اجتماعی را در قسمت‌های مختلف دخیل کنیم.

زدا در پایان یادآورشد: اقتصاد کشور در سال‌های گذشته 6 درصد کوچکتر شده است و نرخ تورم دو رقمی، نرخ بیکاری دو رقمی، پروژه‌های عمرانی تعطیل و یا نیمه تعطیل هستند و تحریم‌های ظالمانه اکثر کارخانه‌های بزرگ را به حالت نیمه تعطیل در آورده است و این اتفاقات نشان می‌دهد که باید 30 درصد افت درآمد در تامین اجتماعی داشته باشیم ولی مشاهده می‌کنیم که در یک روز 580 میلیارد تومان از مطالبات سازمان وصول و در یک ماه 2750 میلیارد تومان درآمد کسب می‌شود.‌

وی معتقد است؛ این روند نشان می‌دهد با تمام رکودها سازمان تامین اجتماعی عملکرد مثبتی داشته است.