اقتصاد تهران
شماره خبر : 190895
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
اقتصاد تهران

بهسازی و زیباسازی بزرگراه امام علی (ع)

اقتصادتهران: عملیات بهسازی و زیباسازی بزرگراه امام علی(ع) جنوب به شمال در محدوده شهرداری منطقه ۲۰ اجرا شد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ یوسفعلی دهقان معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۲۰ با بیان این مطلب گفت: عملیات مرمت آسفالت و زیباسازی فضای سبز بزرگراه امام علی(ع) جنوب به شمال حدفاصل پل شهدای فاطمیون تا پل شهید رستگار اجرا شد.

دهقان افزود: در راستای بهسازی این معبر عملیات مرمت و روکش آسفالت به صورت مکانیزه در مساحتی بالغ بر 15هزار و ۷۰۰ مترمربع با توزیع ۳ هزار و350 تن آسفالت انجام شد.

رضا معلم معاون خدمات شهری و فضای سبز منطقه ۲۰ نیز تصریح کرد: در راستای توسعه فضاهای سبز شهری با اجرای عملیات خاکریزی و لوله گذاری، احداث فضای سبز در متراژی به وسعت ۵/۲ هکتار با استفاده از گونه های کم نیاز به آب از جمله زیتون تلخ،ارغوان و … انجام شد.

وی اظهار داشت: به منظور اجرای بهینه عملیات آب رسانی فضای سبز احداث شده، عملیات لوله گذاری به متراژ ۱۳۰۰ متر و نصب مخزن ۶۰۰ مترمکعبی در بوستان گلمهر اجرا شده است.

این گزارش حاکی است از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲۰ نیز عملیات خط کشی ترافیکی این مقطع به طول ۴۰ هزار متر انجام شد.