اقتصاد تهران
شماره خبر : 137289
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
اقتصاد تهران

بهره مندی۶۰۰هزارنفر از زنان پایتخت از خدمات «شهربانو»

اقتصادتهران: مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران از مراجعه بیش از ۶۰۰هزار نفر از زنان و دختران شهر تهران به مجموعه های فرهنگی، ورزشی و آموزشی شهربانو در ۶ ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، فاطمه راکعی، مشاور شهردار و مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به فعالیت ۲۲مجموعه شهربانو در سطح محلات تهران گفت: بانوان و دختران نیمی از جمعیت شهر را تشکیل می دهند و سلامت جسم وروان آنها محور سلامت خانواده است.

وی افزود: برهمین اساس مدیریت شهری بهبود و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی بانوان تهرانی را در دستور کار قرار داده و مجموعه های شهربانو به عنوان مراکز مختص زنان  برای رفع نیازهای ضروری فرهنگی، اجتماعی، تفریحی و ورزشی آنها در یک محیط امن و سالم فعالیت دارند.

راکعی با بیان اینکه  خدمات در این مجموعه ها براساس  بررسی و شناخت نیاز بانوان پیش بینی شده و تلاش می شود بهترین خدمات با هزینه ی مناسب ارایه شود،گفت: فعالیت‌ مجموعه های شهربانو  براساس دیدگاه تخصصی در رفع نیاز فراغتی بانوان در نظر گرفته شده تا آنها بتوانند در یک محیط امن، سالم و کاملا زنانه نیازهای خود را در ایام فراغت رفع کنند.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به اینکه کودکان نیزاز این مراکز سهم دارند،گفت: علاوه بر فضاهای ورزشی همچون سالن بدنسازی و استخر و فضاهای فراغتی، فرهنگی و آموزشی، خانه کودک و خانه اسباب بازی  نیز در این مجموعه ها طراحی شده و هم زمان با استفاده مادران از خدمات و برنامه ها، کودکان نیز از خدمات و ظرفیت های موجود بهره مند می شوند.

راکعی با اشاره به مراجعه بیش از ۶۰۰ هزار نفر از زنان تهران به این مراکز در ۶ماهه نخست سال جاری گفت: بیشترین استقبال  مربوط به فضاهای ورزشی است. چنانکه براساس بررسی صورت گرفته، بیش از ۱۶۰هزار نفر به فضاهای ورزشی مراجعه کرده اند.