اقتصادتهران: وزیر نیرو گفت: تا پایان سال جاری ۲۵۰ پروژه در صنعت آب و برق با ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در ۳۱ استان به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش اقتصادتهران، رضا اردکانیان سه شنبه شب در گفت وگویی افزود: امسال ۹ سد پس از آبگیری در ۸ استان افتتاح می شود و همزمان با آن ۵۴ هزار هکتار شبکه آبیاری، ۱۲ تصفیه خانه آب و ۱۸ تصفیه خانه فاضلاب نیز تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری ۲ هزار کیلومتر خط انتقال آب به بهرهبرداری میرسد، گفت: در صورتی که همانند سالهای گذشته مردم با مدیریت آب و برق در مصرف آن صرفه جویی کنند، تابستان امسال را بدون تنش آبی پشت سر می گذاریم.
وزیر نیرو تصریح کرد: در صورتی که مردم با وزارت نیرو و در مصرف آب و برق همراهی کنند امسال در تابستان تنش آبی نخواهیم داشت هر چند که امسال در برخی استانها با کاهش بارش و در بعضی استانها با افزایش بارشها مواجه بودیم.
اردکانیان با بیان اینکه امسال 128 پروژه در بخش آب و آبفا و 118 پروژه در بخش برق و انرژی افتتاح می شود گفت: در سال جهش تولید افتتاح این 250 پروژه هدف بزرگ وزارت نیرو است.
وی بیان کرد: احداث و بهره برداری از 18 واحد نیروگاه حرارتی به ظرفیت 3044 مگاوات در 13 استان و تکمیل و بهره برداری از 322 مگاوات نیروگاه تجدید پذیر سرمایه گذاری شده توسط بخش خصوصی در 21 استان از دیگر طرح های وزارت نیرو در سال جهش تولید است.
وی یادآورشد: احداث 1968 کیلومتر خط انتقال و پست های توزیع در 31 استان و بهره برداری از 259 مگاوات نیروگاه در مقیاس کوچک در 10 استان از دیگر طرح های این وزارتخانه در سال جاری است.
وزیر نیرو با بیان اینکه خوشبختانه امسال در مجموع ۳۰۵ میلیمتر در سال آبی بارش در کشور وجود داشته است، اظهارداشت: در طی ۷ سال گذشته به طور متوسط هر یک ماه یک تصفیهخانه وارد مدار شده است که بخش قابل توجهی از سرمایهگذاریهای آن توسط بخش خصوصی انجام شده است.
اردکانیان به برکت دریافت بهای آب و برق از مردم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر خانواده بزرگ صنعت آب و برق شامل بخش دولتی و خصوصی است و هم اکنون بخش زیادی از سرمایه گذاریها در این حوزه توسط بخش خصوصی انجام می شود.
وی اظهارداشت: ما به دنبال تامین آب و برق در تمام شهرها و روستاها در کشور هستیم و آمارها نشان میدهد در این زمینه در خدمت رسانی به مردم وضعیت مناسبی داریم.
وزیر نیرو تصریح کرد: در سال ۵۷ فقط ۱۲ درصد جمعیت روستایی کشور به آب دسترسی داشتند، اما هم اکنون 82.5 درصد جمعیت روستایی از آب مناسبی بهره مند هستند.