جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

بهره برداری از مسجدی دیگر در منطقه 22 تا پایان سال 93

۱۲ آذر, ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵

بهره برداری از مسجدی دیگر در منطقه 22 تا پایان سال 93

اقتصادتهران: حوزه معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه 22 با هدف تکمیل سرانه های دینی و مذهبی به احداث مسجد سیدالشهدا (ع) در حاشیه بزرگراه شهید خرازی واقع در ناحیه 4 این منطقه اقدام کرده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22، قاسم مولایی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت:« عملیات احداث مسجد سیدالشهدا (ع) از شهریور 92 آغاز شده و این پروژه با پیشرفت 50 درصدی، اکنون در مرحله اجرای سقف طبقه دوم است.»

وی درخصوص کاربریهای تعیین شده برای این مسجد افزود: « مسجد سیدالشهدا (ع) 700 متر مربع زیربنا دارد و دارای کاربری های شبستان، وضوخانه و … است، 2 طبقه و یک طبقه زیرزمین دارد و هدف از احداث آن افزایش سرانه های دینی و مذهبی است. این مسجد یکی از مهم ترین پایگاه های فرهنگی و اجتماعی در ناحیه 4 منطقه خواهد بود .»

مولایی در پایان خاطرنشان کرد: « از آنجا که منطقه 22 منطقه ای در حال توسعه است، تامین زیرساختها و سرانه ها را در بازه های زمانی مختلف در دستور کار قرار داده است. »

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها