اقتصاد تهران
شماره خبر : 111714
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۲۳
اقتصاد تهران

بهره‌برداری از طرح‌ گازرسانی و تامین آب شهرک صنعتی پاسارگاد

اقتصادتهران: در دهمین روز از دهه مبارک فجر، طرح های گاز رسانی و تامین آب شهرک صنعتی پاسارگاد با اعتباری بیش از ۶۳ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

به گزارش ایرنا مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، روز شنبه در آیین بهره‌برداری از طرح گازرسانی به شهرک صنعتی پاسارگاد گفت: طرح انتقال گاز به این شهرک در ۲ مرحله و در مجموع در مسیری به طول ۱۶ کیلومتر به انجام رسیده است.

احد فتوحی افزود: طرح انتقال گاز با ایجاد ۲ ایستگاه تقویت فشار با اعتباری بیش از ۵۶ میلیارد ریال از سوی شرکت گاز فارس و طرح شبکه داخلی با اعتباری افزون بر چهار میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت شهرک‌های صنعتی انجام شده است.

وی بیان کرد: با بهره‌برداری از این طرح، تامین ظرفیت ۶۰پوند فشار گاز برای واحد های صنعتی این شهرک صنعتی فراهم می‌شود و با اجرای طرح احداث ایستگاه TBSدر آینده این ظرفیت به ۲۵۰پوند افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس همچنین در مورد اجرای طرح تامین آب شهرک صنعتی پاسارگاد گفت: این طرح با اعتبار دو و نیم میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تامین شده و ظرفیت پایدار ۱۰لیتر آب بر ثانیه را فراهم می‌آورد.

فتوحی، در بخش دیگری از سخنان خود به صرف بیش از ۵۰ میلیارد ریال برای توسعه و تامین زیرساخت‌ها در شهرک صنعتی پاسارگاد اشاره کرد و اظهار داشت: این شهرک صنعتی از همه امکانات زیرساختی برخوردار و آماده جذب سرمایه‌گذار است.

او گفت: اجرای طرح های آسفالت، روشنایی و فضای سبز این شهرک نیز به محض انتخاب پیمانکار آغاز می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در مورد اختصاص مشوق‌های ویژه سرمایه‌گذاری نیز بیان کرد: سهم پرداخت نقدی قیمت واگذاری زمین در شهرک صنعتی پاسارگاد ۱۰درصد با اقساط ۴۲ماهه درنظر گرفته شده است و چنانچه سرمایه‌گذاران بتوانند براساس برنامه زمان‌بندی شده اقدام به تولید و اشتغال کنند، از مشوق ۶۰درصدی بهره‌مند خواهند شد.