×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۴ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
بلندمرتبه سازی بتنی باید جایگزین اسکلت فولادی شود

اقتصادتهران: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر ضرورت استفاده از بتن مقاوم در ساختمان‌های بلندمرتبه در کشور گفت: ساختمان‌های بلندمرتبه در کشور بیشتر برپایه اسکلت فولادی بنا شده است که باید با اصلاح این روند، شرایط برای احداث ساختمان‌های بلندمرتبه بتنی فراهم شود.

به گزارش ایرنا محمد شکرچی زاده روز یکشنبه در نهمین کنفرانس ملی بتن و پانزدهمین همایش روز بتن افزود: همانطوری که در دنیا نیز ساختمان‌های بلند مرتبه از جمله برج دبی و پتروناس کوالالامپور بر پایه اسکلت بتنی بنا شده ما نیز باید در ساخت ساختمان های بلند به این مساله باید توجه جدی داشته باشیم.

شکرچی زاده ساخت برج میلاد، سردر دانشگاه تهران، سد کارون ۴، روسازی بتنی در فرودگاه مهرآباد روسازی بتنی در بزرگراه اصفهان – شیراز و تیرهای پیش ساخته در بندر امام را از جمله طرح های موفق بتنی در کشور نام برد.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به مقوله سیمان و بتن و بهره گیری بیشتر از سازه‌های بتنی افزود: در طول سال‌های گذشته استفاده از سازه های بتنی نسبت به سازه‌های اسکلت فلزی روند رو به رشدی داشته است.

وی تصریح کرد: ما در عرصه سازه‌های فولادی هم در سال‌های اخیر از بعد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به نتایج خوبی رسیدیم و اگر صحبت از بتن می کنیم به معنای زیر سوال بردن توان مهندسان در حوزه سازه‌های فولادی نیست بلکه باید با جهت‌دهی مناسب شرایطی فراهم گردد تا این مصالح ساختمانی در جای خود مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: مزیت های بسیار بتن، سبب می شود تا استفاده بیشتر از آن به عنوان یکی از اولویت های امروز کشور در حوزه های مختلف مدنظر قرار گیرد.

وی مقاومت در برابر آتش، دسترسی به سنگدانه‌های مناسب، مصرف انرژی کمتر و به تبع آن کاهش گازهای گلخانه‌ای را از برجسته‌ترین مزایای استفاده از بتن برشمرد و افزود: ظرفیت‌های ایجاد شده در کشور برای تولید سیمان در سال های اخیر روند رو به رشدی داشته است تا جایی که حتی ما با مازاد تولید سیمان نیز مواجه بوده ایم.

به گفته این مقام مسئول، در حال حاضر امکان دسترسی به فناوری پیشرفته بتن در کشور با توجه به وجود زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مناسب فراهم شده است تا با همکاری انجمن بتن و سایر دست‌اندکاران به توسعه این صنعت در کشور بیش از پیش توجه شود.

وی افزود: در ۶۵ سال گذشته با افزایش سه برابری جمعیت جهان، تولید فولاد ۱۰ و تولید سیمان در جهان ۳۴ برابر شده است.

وی تصریح کرد: افزایش ۳۴ برابری تولید سیمان در جهان از سال ۱۹۵۰ تا ۲۰۱۵ نشان دهنده رشد ساخت و سازهای بتنی در کشورهای مختلف جهان است.

به گفته وی بر اساس آمار و ارقام موجود، همچنین برآورد مصرف مصالح ساختمانی از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ حاکی است که فولاد در مقایسه با سیمان و بتن سهم کمتری را در ساخت وساز به خود اختصاص داده و افزایش تولید و مصرف سیمان نشان‌دهنده جایگاه بسیار مهم صنعت بتن در دنیاست.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches