اقتصادتهران: پنجمین جشنواره شکوفا با هدف شناسایی استعدادها و بسترسازی کار آفرینی دیجیتال برای تشکیل کانون های اجتماعی در بخش فناوری اطلاعات در شهرداری منطقه ۱۱ تهران آغاز به کار کرد.
سیدعباس طباطبایی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱؛ ضمن اعلام خبر آغاز پنجمین جشنواره شکوفا گفت: رشد سریع فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی را در تعیین سبک زندگی جامعه و تحقق شهر و شهروند الکترونیک حائز اهمیت است که به دلیل فراگیربودن، سرعت انتقال اطلاعات و جاذبه مالی، لزوم سبک جدیدی از زندگی با توجه به مولفه های جدید و دیجیتال را مطرح می کند.
طباطبایی افزود: این برنامه با هدف تسهیل فرآیند اطلاع رسانی و ارائه گزارش به شهروندان محله، بسترسازی کارآفرینی دیجیتال در محله (توسعه فن بازار دیجیتال در محله ها)، افزایش تولید محتوای مبتنی بر سبک زندگی اسلامی – ایرانی شهروندان در محیط های سایبری و فضاهای مجازی، بستر سازی و توسعه ارتباطات و شبکه های اجتماعی، علمی، محلی و مردمی بر پایه فرهنگ اسلامی– ایرانی در شبکه های مجازی انجام می شود.
به گفته معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱، جشنواره شکوفا در ۵ کانون رباتیک، تلفن همراه، رسانه های اجتماعی، بازی های رایانه ای و توسعه مهارت های سبک زندگی دیجیتال در سطح کودکان، نوجوانان و جوانان برگزار می شود و بزرگسالان نیز می توانند در ۲ کانون رسانه های اجتماعی و سبک زندگی دیجیتال شرکت کنند.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در کلاس های آموزشی می توانند به نزدیکترین سرای محله محل سکونت خود مراجعه کنند.
بر اساس این گزارش مسابقات و جشن های محله ای در تیر و مرداد ماه برگزار خواهد شد. مسابقات منطقه ای در شهریور ماه و جشن منطقه ای در مهر ماه برگزار می شود.
دیدگاه ها بسته هستند.