true
همایش نئوپست با محوریت “تحولآفرینی در لجستیک خردهفروشی با هوش مصنوعی” در تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۲ برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادتهران، این رویداد، به مناسبت ششمین سالگرد تأسیس پستکس با هدف بررسی و معرفی آخرین تحولات هوش مصنوعی و تأثیر آن بر بهینهسازی فرآیندهای لجستیکی و تجارت الکترونیک برگزار شد، ضمن آن که اهداف اصلی این همایش شامل معرفی نقش هوش مصنوعی در بهبود لجستیک خردهفروشی، کاهش چالشهای موجود در این صنعت، ایجاد بستری برای بحث و تبادل نظر میان متخصصان و مدیران برجسته و جذب سرمایهگذاریهای جدید بود. همچنین، این همایش به تقویت همکاریهای میان شرکتهای لجستیکی و بخش خصوصی در حوزه هوش مصنوعی پرداخت.
بر اساس این گزارش، محمد احمدی، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست، با اشاره به هوش مصنوعی و چالشهای لجستیک خرده فروشی گفت: اندازه بازاری که به عنوان لجستیک و پست مدنظر است نزدیک به ۱۰۰ همت ظرفیت دارد. وی افزود: در کشورمان یک تامین کننده تخصصی در حوزه نرم افزای و سخت افزار پست نوین با توجه به قدمت ۱۵۰ سال ساختار پست شکل نگرفته است و از سوی دیگر تاکنون حوزه زنجیره تامین تخصصی به خوبی تشکیل نشده است که بخشی از این چالش به نگاه زیست بومی پست در کشور برمیگردد در حالی که پیوستهای فرهنگی آن در ابتدا باید فراهم شود.
احمدی یادآور شد: باید بخشی از نقش و نگاه حمایتی دولت معطوف به توسعه صنعت پست شود تا بتوان در این حوزه سریعتر به اهداف مدنظر رسید. وی با بیان آن که دانش، حاصل انباشت سرمایه است، تصریح کرد: به نظر میرسد شرکت ملی پست ایران باید خدمات این حوزه را متناسب با نیازها و ابزارهای ارتباطی در اولویت قرار دهد.
وی اعلام کرد که ماه آینده نمایشگاهی برای صنعت پست در موزه پست برگزار خواهد شد، که میتواند به تقویت ارتباطات و تعاملات این حوزه کمک شایانی کند.
به گفته مدیرعامل شرکت پست، توسعه سرویس باید در لبه تکنولوژی اتفاق بیفتد و این در حالی است که در کشورمان، این امر بر اساس نیاز مردم شکل گرفته است.
لازم به ذکر است نمایندگان شرکتهای بزرگی مانند دیجی اکسپرس و دیجیکالا به طور ویژه به فعالیتهای گسترده خود در این حوزهها اشاره کرده و توضیح دادند که چگونه با بهرهگیری از هوش مصنوعی و فناوری رباتیک در پی بهبود فرآیندها و افزایش کارایی لجستیکی هستند.
این گزارش حاکی است، این رویداد با حضور مدیران شرکتهای لجستیکی، متخصصان فناوری و نوآوری، سرمایهگذاران و کارشناسان حوزه پست و لجستیک در سالن همایشهای احمدی روشن دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی از ساعت ۱۰:۳۰ صبح تا ۱۵:۰۰ بعدازظهر برگزار شد که طی آن شرکت پستِکس با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و مرکز نوآوری پست و لجستیک پیشرفته ایران برگزار کننده این همایش بود.
لازم به ذکر است، بهرنگ عقیلی نسب، رییس هیات مدیره پستکس در زمینه هوش مصنوعی و فرآیندکاوی، علیشاد اعتضادی، مدیرعامل دیجی اکسپرس در زمینه تأثیر هوش مصنوعی بر بهینهسازی فرآیندهای توزیع در لجستیک خرده فروشی، علی مرزبان، مدیر لجستیک دیجیکالا، در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در مراکز پردازش شرکت های ایکامرس، حسین غضنفری، رییس هیات مدیره باکسیت در زمینه تأثیر هوش مصنوعی بر بهینهسازی منابع انسانی در لجستیک خرده فروشی و احسان جهانی، عضو هیات مدیره گروه سرمایهگذاری ونچران از امارات ایران و سرمایه گذاریهای بین المللی در حوزه هوش مصنوعی به ایراد سخنرانی پرداختند ضمن آن که بابک عقیلی نسب، مدیر عامل پستکس به ارائه گزارش عملکرد ۶ ساله پستکس پرداخت.
همافزایی نسلها؛ دیدگاه مدیرعامل پستکس، بابک عقیلینسب، مدیرعامل پستکس، در بخشی از سخنان خود، بزرگترین دستاورد شرکت را تلفیق نسلهای مختلف و بهرهگیری از تواناییها و بینشهای متنوع آنها دانست. وی اظهار داشت که این همافزایی میان نسلها باعث شکوفایی در کسب و کار میشود و تأکید کرد که اکنون زمان آن فرارسیده که آینده کشور را به دست جوانان دهه ۷۰ و ۸۰ بسپاریم و با بهرهگیری از ایدههای نوآورانه آنها، به سوی توسعه پایدار حرکت کنیم.
در این همایش، دو پنل اصلی نیز برگزار شد که به مباحث کلیدی لجستیک و تجارت الکترونیک پرداختند:
- پنل چالشهای امروز و فرصتهای فردا در تجارت الکترونیک: این پنل با حضور مدیران برجستهای از جمله محمد حسین کرباسیان (مدیرعامل دکاپست)، نوید صفوی (مدیرعامل چاپار)، فرهاد محمدی (معاونت بازاریابی شرکت ملی پست) و حمیدرضا پاکروان (مدیرعامل شیپور) برگزار شد. در این پنل، چالشهای فعلی صنعت تجارت الکترونیک و فرصتهای توسعه آن ‘گردید.
- پنل طوفان هوش مصنوعی در تجارت الکترونیک: این پنل به بررسی نقش و تأثیر هوش مصنوعی در آینده تجارت الکترونیک اختصاص دارد و با حضور سیامک بدر (مدیر عامل پارسی مپ)، کیوان محیط مافی (مدیر عامل دیجی نکست)، حامی طالبی (مدیرکل عملیات دیجی اکسپرس) و امیرعلی زندی (نابغه نوجوان) برگزار شد. این بخش به بررسی نوآوریهای مبتنی بر هوش مصنوعی و فرصتهای جدید در این صنعت پرداخت.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=292315
false
true