اقتصاد تهران
شماره خبر : 53888
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
اقتصاد تهران

برگزاری نخستین مرکز نوآوری و خلاقیت شهر

اقتصادتهران: نخستین دوره آموزشی یکپارچه علوم، فن آوری، مهندسی، هنر و ریاضی(steam) در مرکز آموزشی نوآوری و خلاقیت شهر منطقه یک تهران در فرهنگسرای امام (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، بی نظیر سیاوشی مدیر اداره آموزش های شهروندی، شهرداری منطقه یک با بیان این خبر اظهار کرد: هدف از تشکیل این مرکز آموزشی ارتقاء مهارت های فنی و تخصصی دانش آموزان بر اساس روش آموزشی steam، ترویج آموزش شهروندی، سهیم نمودن شهروند در تصمیمات شهری، آموزش نوآوری، طراحی، کار تیمی، مفاهیم تجارت و بازاریابی، استعدادیابی جهت حمایت و هدایت فراگیران ممتاز مرکز، ایجاد اشتیاق و گرایش نسبت به کارآفرینی و نوآوری در بین فراگیران، آموزش فرآیند ایجاد یک کسب و کار از ایده تا محصول خدمات است.

وی گفت: در نخستین اختتامیه دوره آموزشی steam علم آموزان حاضر در نخستین دوره آموزشی، محصولات خود و نحوه طراحی و تولید آن را برای حاضرین تشریح کردند.

سیاوشی تصریح کرد: در این طرح که برای اولین بار در تهران برگزار شد، دانش آموزان از سنین ۸ تا ۱۲ سال حضور داشتند و ۹ محصول را در مدت ۳ ماه تولید کردند.

گفتنی است در مراسم اختتامیه اکبرخواه نماینده ریاست جمهوری، افشاری نماینده بنیاد ملی نخبگان، کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک، سعادتمندی قائم مقام اجتماعی شهرداری منطقه یک، فرنوس مدیر سامانه نظارت همگانی ۱۸۸۸ شهرداری منطقه یک، مدیران اجتماعی و کارشناسان آموزش های شهروندی نواحی ده گانه حضور داشتند.