true
اقتصادتهران: سومین دوره جایزه ملی تحول دیجیتال با هدف آموزش، ارزیابی، ارائه بازخورد و در نهایت معرفی سازمانهای پیشرو در تحول دیجیتال، امسال برگزار خواهد شد و از برگزیدگان آن، بهمن ماه ۹۷ در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما تقدیر میگردد.
به گزارش خبرنگار اقتصاد تهران، دکتر مهدی شامی زنجانی، دبیر جایزه ملی تحول دیجیتال درباره ویژگیهای این رویداد علمی- حرفهای گفت: جایزه ملی تحول دیجیتال در سه محور زبدگی دیجیتال(Digital Mastery)، نوآوری دیجیتال (Digital Innovation)و رهبری دیجیتال (Digital Leadership) برگزار میشود. در محور زبدگی دیجیتال، بلوغ دیجیتال سازمان شرکتکننده در جایزه، ارزیابی خواهد شد. زبدگی دیجیتال، میزان مطلوبی از بلوغ دیجیتال است که در آن، سازمان با محوریت فناوریهای دیجیتال، به سطح قابل توجهی از عملکرد، تجربه جذاب مشتری و در نهایت سودآوری دست یافته است. دکتر شامی زنجانی افزود: در حوزه نوآوری دیجیتال، ابتکار و پروژه دیجیتال کاندیدا شده از سوی سازمان شرکتکننده در جایزه، از منظر نوآوری ارزیابی خواهد شد. دبیر جایزه ملی تحول دیجیتال در تشریح محور سوم، خاطرنشان کرد: در محور رهبری دیجیتال، رهبر دیجیتال کاندیدا شده از سوی سازمان شرکتکننده در جایزه، ارزیابی خواهد شد. رهبر کاندیدا شده باید نقش برجستهای در فرایند تحول دیجیتال و رشد مبتنی بر ابتکارات دیجیتال سازمان خود ایفا کرده باشد.
از اهداف این جایزه میتوان به افزایش آگاهی و بینش در بدنه مدیریتی سازمانهای کشور در خصوص اهمیت و جایگاه تحول دیجیتال، بهبود و ارتقای فرهنگ ارزشآفرینی دیجیتال در فضای کسب وکار کشور، تشویق سازمانها به انجام فرایند خودارزیابی دیجیتال و شناسایی نقاط ضعف و فرصتهای بهبود خود در زمینه تحول دیجیتال، ارزیابی بلوغ دیجیتال شرکتکنندگان و شناسایی نقاط ضعف، قوت و فرصتهای دیجیتال توسط داوران خبره و ارائه گزارش بازخورد به سازمانها در راستای بهبود وضعیت تحول دیجیتال آنها و همچنین شناسایی و معرفی سازمانهای پیشرو کشور در حوزه تحول دیجیتال اشاره کرد.
دبیر جایزه ملی تحول دیجیتال افزود: در دو دوره گذشته جایزه که با حضور چشمگیر بیش از ۳۵ سازمان معتبر و صاحبنام کشور برگزار و از برگزیدگان آن تقدیر شد، برای تمام سازمانهای شرکت-کننده در جایزه، پیش از ارزیابی، کارگاه آموزشی تحول دیجیتال برگزار شد. همچنین به هریک از سازمانها پس از ارزیابی، گزارش بازخورد اختصاصی به صورت تفصیلی ارائه شد تا با بهرهگیری از توصیههای ارائه شده در این گزارش، بتوانند مسیر بلوغ دیجیتال خود را موفقتر طراحی و طی نمایند.
وی در ادامه اضافه کرد: سومین دوره جایزه ملی تحول دیجیتال با رویکرد ۲۰۲۰۰ امسال برگزار خواهد شد. مدل ۲۰۲۰۰، بلوغ دیجیتال سازمانها را با توجه به مولفههای بیستگانه تحول دیجیتال و با بهرهگیری از ۲۰۰ شاخص عملیاتی، بهصورت دقیقی ارزیابی میکند و هریک از سازمانها با توجه به نمره ارزیابی خود در یکی از سطوح پنجگانه بلوغ دیجیتال قرار میگیرند و گواهینامه سطح دیجیتال خود را دریافت خواهند نمود. سطوح پنجگانه بلوغ دیجیتال در مدل ۲۰۲۰۰ عبارتند از مبتدی دیجیتال، جوینده دیجیتال، رهسپار دیجیتال، حرفهای دیجیتال و زبده دیجیتال که همانطور که اشاره شد، سازمانها با توجه به نمره ارزیابی خود در یکی از این سطوح قرار خواهند گرفت. لازم به ذکر است که برای اولین بار در سطح کشور از این مدل جامع برای ارزیابی بلوغ دیجیتال سازمانها استفاده می شود و هریک از سازمانهای شرکتکننده قادر خواهند بود که با آگاهی از سطح بلوغ دیجیتال خود، برای رشد و ارتقا در این حوزه برنامهریزی نمایند. در این مدل علاوه بر ارزیابی بلوغ دیجیتال، نقاط قوت و ضعف هریک از سازمانها در حوزه دیجیتال شناسایی میشود و این مورد اولین گام برای ترسیم نقشه-راه تحول دیجیتال آنها خواهد بود. همچنین در این دوره از جایزه ملی تحول دیجیتال آموزش¬های جامعی برای سازمانهای شرکتکننده در نظر گرفته شده است که با آمادگی کامل مورد ارزیابی دیجیتال قرار بگیرند و پس از ارزیابی نیز گزارش بازخورد جامعی با رویکرد ۲۰۲۰۰ به هریک ارائه خواهد شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، جهت دریافت اطلاعات بیشتر و آگاهی از زمانبندی و شرایط جایزه میتوانید به پایگاه اینترنتی جایزه ملی تحول دیجیتال به نشانی www.DTaward.ir مراجعه یا با شماره تلفنهای ۸۸۲۲۹۹۰۱ -۸۸۳۵۷۶۲۳ تماس حاصل فرمایید.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=121066
false
true