شنبه, ۲۹ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

برگزاری جشن «رسول مهربانی و لبخند» در محلات منطقه 2

۹ اسفند, ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۲

برگزاری جشن «رسول مهربانی و لبخند» در محلات منطقه 2

اقتصادتهران: معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 2 همزمان با فرارسیدن عید سعید بعثت، ویژه برنامه‌های فرهنگی در قالب پویش لبخند و مهربانی برگزار می‌کند.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2، کاظم داودی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۲ با اعلام این خبر گفت: همزمان با شب مبعث خاتم پیامبران ویژه برنامه‌های فرهنگی و جشن «رسول مهربانی و لبخند» با مشارکت حداکثری مساجد، سراهای محلات، گروه‌های خود جوش مردمی و سایر بخش‌ها دراین منطقه برگزار می‌شود.

وی هدف از اجرای جشن«رسول مهربانی و لبخند» و ویژه برنامه‌های فرهنگی را گسترش و تعمیق شناخت از الگوی دینی رسول اکرم(ص) برشمرد و گفت: ایجاد نشاط معنوی و اجتماعی با بهره گیری از شادی و آموز‌ های اسلامی، تاکید بر ترویج واشاعه روحیه شادی و نشاط، گسترش الگوی محبت، همدلی و مهربانی در میان شهروندان، ترویج کمک‌های مومنانه و مردمی به نیازمندان از دیگر اهداف این برنامه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه این برنامه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجرا می شود، گفت؛ آذین بندی و نورافشانی میادین اصلی و پرتردد منطقه، برگزاری جشن گروه‌های اقوام – سنتی و محلی، سخنرانی، مسابقات فرهنگی، مولودی خوانی، مناقب خوانی، مسابقه و اهداء جوائز و برپایی کاروان خودرویی از ویژه برنامه‌های پیش بینی شده دراین راستا است.

داودی گفت: نشست گفتمانی و هم اندیشی با موضوع تبیین سیره اخلاقی و اجتماعی حضرت رسول(ص) بعنوان اسوه اخلاق و مهربانی در سرای محلات برگزار می شود.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه دو افزود: تولید محتوا در ارتباط با احادیث پیامبراعظم(ص)، معرفی محتوای پویش «رسول مهربانی و لبخند» و انتشار در فضای مجازی، بازدید و اهداء گل و شیرینی در مراکز نگهداری سالمندان، آسایشگاه و بیمارستان‌های سطح منطقه، جمع آوری کمک‌های مومنانه و خیرین برای نیازمندان، غبار روبی و عطرافشانی گلزار شهداء مجازی از دیگر برنامه‌هایی است که به همین مناسبت در منطقه برگزار خواهد شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها