اقتصادتهران: قائم مقام منطقه ۶ شهرداری تهران با اشاره به فعالیت ایستگاه های گردشگری در منطقه ۶ گفت: بیش از ۲۵۰ عنوان برنامه فرهنگی و تفریحی در قالب مهمان طهران در قلب پایتخت برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، مانی جعفریان با حضور در ساختمان ستاد مرکزی گردشگری شهرداری تهران از بخش های مختلف این مرکز بازدید کرد.
وی در این بازدید با اشاره به اینکه حجم فعالیت های امسال مناسب است، افزود: با وجود اینکه حجم کارها در روزهای پایانی سال بسیار زیاد است اما این موضوع در اولویت برنامه های شهرداری تهران قرار گرفت.
جعفریان به آمادگی مدیریت شهری این منطقه برای استقبال و میزبانی از مسافران نوروزی اشاره کرد و گفت: به منظور سهولت دسترسی به اماکن گردشگری، خدماتی و رفاهی مدارس واقع در این منطقه جهت اسکان مسافران آماده سازی شده است.
وی به برنامه های شهرداری این منطقه اشاره کرد و افزود: از برنامه های تدارک دیده شده می توان به اجرای ۲۵۰ عنوان برنامه فرهنگی و تفریحی در قالب مهمان طهران ویژه شهروندان و گردشگران تهران و اجرای ۷۶ ویژه برنامه عنوان درختکاری همراه کاشت نهال به صورت نمادین به عموم شهروندان اشاره کرد.
وی همچنین به اهمیت کیفیت خدمات رسانی به مسافران در محل اسکان اشاره کرد و افزود: عوامل ستاد برای ارائه خدمات مستمر به صورت شبانهروزی میزبان میهمانان نوروزی هستند
جعفریان همچنین به ارائه خدمات گردشگری رایگان به مسافران نوروزی یادآور شد: در ایام نوروز ۵۰ مورد ویژه برنامههای گردشگری ویژه شهروندان در این منطقه اجرایی می شود.
دوغرفه اطلاع رسانی و راهنمایی مسافران نوروزی در میدان انقلاب و میدان ولی عصر (عج) برپا شده است که در ایام تعطیلات نوروز از اول سال ۹۵ تا ۱۴ فروردین از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ خدمات رسانی در آن صورت می پذیرد.
وی همچنین از تولید گرافیک اطلاع رسان، نقشه و بانک اطلاعاتی گردشگری منطقه ویژه ایام نوروز جهت توزیع در غرفه اطلاع رسانی و توزیع محصولات فرهنگی و تسهیل گردشگری مسافران نوروزی خبر داد.
دیدگاه ها بسته هستند.