یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

برچسب مصرف آب برای محصولات خانگی اجباری می شود

۲۴ دی, ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۳

برچسب مصرف آب برای محصولات خانگی اجباری می شود

اقتصادتهران: مدیر کل دفتر استانداردها و طرح‌های آب و آبفا وزارت نیرو گفت: نصب برچسب استاندارد مصرف آب در آینده نزدیک در محصولات خانگی آب‌بر اجباری می‌شود.

به گزارش ایرنا، تقی عبادی روز شنبه در سخنانی با بیان اینکه نصب برچسب استاندارد مصرف آب هم اکنون اجرایی شده ولی اجباری نشده است، افزود: در حال پیگیری اجباری شدن این طرح هستیم.

وی ادامه داد: پس از اجباری شدن طرح فوق، باید همه تجهیزات داخلی و خارجی ملزم به نصب این برچسب استاندارد مصرف آب باشند و از ورود کالاهای داخلی و خارجی فاقد این برچسب به بازار جلوگیری می شود.

مدیر کل دفتر استانداردها و طرح‌های آب و آبفا وزارت نیرو گفت: تا زمانی که نصب این برچسب اجباری نشده است، نصب آن بر روی تجهیزات آب بر، صرفا جنبه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به خریداران خواهد داشت که تولید کنندگان می‌توانند به صورت داوطلبانه این برچسب را بر روی محصولات خود نصب کنند.

عبادی افزود: در نخستین گام، برچسب مصرف آب برای ماشین‌های لباسشویی در نظر گرفته شده که بر اساس آن، مشخص شده است که برای چرک‌زدایی استاندارد از البسه چه میزان آب مورد نیاز است که به صورت گروه‌بندی A تا D دسته بندی شده است.

وی با بیان اینکه در گام دوم با توجه به قانون مصرف بهینه آب شرب شهری و روستایی، یک سری از تجهیزات از جمله شیر آلات بهداشتی داخل ساختمان‌ها، سردوش‌ها و آب شویه های داخل منازل به سمت استاندارد مصرف سوق داده خواهند شد، گفت: این استاندارد به شرکت‌های مختلف ابلاغ شد که پس از یک سال تحقیقات، هم اکنون بر اساس دسته بندی موجود، مصرف هر یک از شیرآلات مشخص شده است.

مدیرکل دفتر استانداردها و طرح‌های آب و آبفا وزارت نیرو بر اساس گزارش تارنمای این وزارتخانه، هدف اصلی وزارت نیرو از اجرای طرح مزبور را، اطلاع‌رسانی به متقاضی به منظور استفاده از تجهیزاتی با مصرف آب کمتر دانست و اضافه کرد: به عنوان نمونه با نصب تجهیزات کوچکی بر روی سردوش‌ها یا سرشیرها می‌توان ضمن عدم احساس مصرف کننده از استفاده آب کمتر، می‌توان در مصرف آب نیز تا یک‌دوم صرفه جویی کرد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها