اقتصاد تهران
شماره خبر : 36334
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
اقتصاد تهران

برنامه‌های ایام ا… دهه فجر در محلات شمال تهران آغاز شد

اقتصادتهران: به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی در ایام ا… دهه فجر در سطح محلات ۲۶ گانه شمال تهران آغاز شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سعید کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک با اعلام این خبر اظهار داشت: شهرداری منطقه یک با توجه به نقش حمایتی خود و حضور پر شور مردم اقدام به اجرای برنامه‌های آموزشی، ورزشی، زیارتی و سیاحتی، راه اندازی و تجهیز ایستگاه‌های صلواتی، برگزاری جشن های انقلاب و مشارکت در جشن پیروزی انقلاب اسلامی در محلات ۲۷ گانه در ایام ا… دهه فجر نموده است.

وی به برپایی پردیس فرهنگی اشاره کرد و گفت: غرفه‌های محله محور شامل خانه قرآن و عترت، خانه هنر و ادبیات، خانه سلامت، خانه کودک و خانه ورزش، مسابقات و سرگرمی ها، غرفه توزیع کتاب و محصولات فرهنگی، فیلم مستند انقلاب اسلامی و پخش سرودهای انقلابی، عکس و روز شمار انقلاب اسلامی، عکس یادگاری از نمادهای انقلاب اسلامی، غرفه بازیافت و… از جمله برنامه‌های پردیس فرهنگی است که در روز ۲۲ بهمن ماه در مسیر  راهپیمایی برپاست.

کارگران گفت: هماهنگی با مدارس سطح محلات جهت آغاز جشن های دهه فجرنیز انجام شده که با زنگ انقلاب اسلامی شروع شده است.

وی اظهار داشت: آیین غبارروبی و گلباران گلزار شهدا و حرم شهدای گمنام سطح محلات و تجلیل از خانواده معظم شاهد و ایثارگر با حضور شهرداران نواحی و معاونین شهردار، انجام فضاسازی تبلیغی در درون منطقه با محوریت آموزه‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری با رعایت وحدت شعار در سطح منطقه یک از دیگر برنامه‌های اجرایی است.

این مقام مسئول یادآور شد: در دهه فجر برخی از مساجد و مدارس سطح محلات میزبان همشهریان جهت برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی با محوریت انقلاب اسلامی، ولایت و بصیرت خواهند بود .