جمعه, ۲۱ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

برنامه‌ریزی برای ساماندهی ۶۵۳ بنگاه املاک فاقد مجوز در پردیس

۲۵ مهر, ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹

برنامه‌ریزی برای ساماندهی ۶۵۳ بنگاه املاک فاقد مجوز در پردیس

اقتصادتهران: رئیس راه و شهرسازی شهرستان پردیس از برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار املاک و مستغلات در شهرستان پردیس با حضور نمایندگانی از فرمانداری، تعزیرات حکومتی و اتحادیه مشاوران املاک خبر داد و گفت: همچنان ۶۵۳ بنگاه معاملات املاک فاقد مجوز در این شهرستان وجود دارد.

به گزارش اقتصادتهران، ایمان زهره وند در گفت‌وگو با ایرنا در مورد ساماندهی بنگاه‌های مشاور املاک پردیس اظهار کرد: شهرستان پردیس ۱۸۸۴ دفتر مشاور املاک دارد که علی‌رغم حضور گشت‌های مشترک بازرسی هنوز ۶۵۳ بنگاه معاملات املاک فاقد مجوز در این شهرستان وجود دارد.

وی افزود: به همین منظور با هدف ساماندهی این بنگاه‌ها و اخطار جهت کسب مجوز با یک مهلت ۱۰ روزه با حضور نمایندگانی از وزارتخانه‌های کشور، راه و شهرسازی و صمت به همراه نمایندگانی از اتحادیه مشاوران املاک، فرمانداری و تعزیرات حکومتی جلسه‌ای برگزار شد تا در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها