true
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور شیلات، از برنامه تولید یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن آبزیان در برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تولید آبزیان کشور ۳۵ هزار تن بود که اکنون به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسیده است.
به گزارش ایرنا، «سید حسین حسینی» روز سه شنبه در هشتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته که در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، با بیان اینکه تولید 2 میلیون و ۶۰۰ هزار تن پروتئین دریایی تکلیف سند امنیت غذایی کشور است، افزود: امنیت غذایی مساله درجه یک کشور است و ایران در حوزه تولید آبزیان چهلمین کشور از بین ۱۸۰ کشور است که یکی از ظرفیت های اقتصادی کشور به شمار میرود.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه ایران دارای پنج هزار و ۶۸۰ کیلومتر ساحل دریایی است، تصریحکرد: امنیت غذایی در بخش شیلات نیز با مشارکت مردمی می تواند محقق شود.
حسینی گفت: فائو برای سال ۲۰۵۰ میلادی بهمنظور نجات بشر از قحطی غذا سه موضوع آبزی پروری ( پروتئین های کم آب بر)، گازهای گلخانه ای (معضل امروز جهان، و سلامت و قدرت جذب پروتئین آبزیان را در اولویت قرار داده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور شیلات ایران، به پنج راهبرد برای تحقق افزایش تولید اشاره کرد و افزود: بهره برداری پایه از منابع آبی و حفظ ذخایر دریایی، استفاده از دریا و همه کرانه های آن، افزایش بهره وری با تسهیل گری رسوخ دانش، استفاده از نانو حباب ( آب های مغناطیسی و پودر پری بیوتیک به جای آنتی بیوتیک) و بهکارگیری هوش مصنوعی و استفاده از انرژی خورشیدی از جمله فناوریهای نوینی است که میتواند منجر به ارتقای بهره وری در این بخش شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=293459
false
true