جمعه, ۱۲ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

بررسی افزایش ۲۰۰ تومانی قیمت بلیت مترو در شورای شهر

۱۹ بهمن, ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۵

بررسی افزایش ۲۰۰ تومانی قیمت بلیت مترو در شورای شهر

اقتصادتهران: رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران از بررسی افزایش ۲۰۰ تومانی قیمت بلیت مترو در صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش ظرف هفته آینده خبر داد.

علیخانی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص لایحه افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی گفت: در حال حاضر تنها افزایش نرخ بلیت مترو برای شورای اسلامی شهر تهران ارسال شده و در خصوص افزایش نرخ کرایه تاکسی و اتوبوس فعلا لایحه‌ای به شورای اسلامی شهر تهران ارسال نشده است.

وی افزود: افزایش نرخ بلیت مترو از ۸۰۰  به ۱۰۰۰ تومان در کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران بررسی شده و به تایید رسیده و مقرر شده که در اولین جلسه‌ای که شورا تشکیل می‌شود، بررسی این لایحه در دستور کار قرار گیرد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران  ادامه داد: البته افزایش نرخ بلیت مترو حداکثر ۲۰۰ تومان خواهد بود و برای مسافت‌های مختلف بر اساس جدولی که تعیین شده است، افزایش‌ها محاسبه خواهد شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها