جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

برای دستیابی به پیشرفت باید برنامه درازمدتی داشت

۱۴ خرداد, ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴

برای دستیابی به پیشرفت باید برنامه درازمدتی داشت

اقتصادتهران: رئیس جهاد دانشگاهی گفت: با تجربه سال ها حضور در جهاد دانشگاهی هنوز باور دارم اراده پیشرفت در کشور شکل نگرفته است اما باید برای دستیابی به پیشرفت برنامه درازمدتی داشته باشیم و این گونه نباشد که با گردش‌های سیاسی دولت برنامه‌ها تغییر کند.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی صبح دیروز (دوشنبه ۱۳ خرداد) در نشست پرسش و پاسخ با تعدادی از دانشجویان عضو بسیج دانشکده فنی دانشگاه تهران که در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی برگزار شد، با تأکید بر اینکه ما برای پیشرفت نیاز به اراده، برنامه مشخص و در عین حال نیروهای توانمند، خودباور و قوی هستیم، گفت: متأسفانه یکی از مصیبت‌های ما این است که نیروهای انسانی در کشور ما فاقد روحیه خودباوری هستند. اگرچه ما با جمعیت جوان روبرو هستیم اما این جمعیت باید همراه با کارآمدی باشد و خود را باور داشته باشد.

وی تصریح کرد: بسیاری از افراد در جامعه ما که مخالف توان داخلی نیز هستند این روحیه خودباوری را ندارند و با وجود پتانسیل‌های خوبی که در جهاد دانشگاهی وجود دارد به هر قیمتی تلاش می‌کنند این پتانسیل‌ها به سرانجام نرسد.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه نباید این گونه باشد که با گردش‌های سیاسی دولت برنامه‌ها تغییر کند، گفت: قرار بود با تدوین چهار برنامه بتوانیم به اهداف ۲۰ ساله در سند چشم‌انداز دست یابیم اما اتفاقی که می‌اُفتد این است که برنامه‌های ما مدام تغییر می‌کند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره نقش این شورا برای سیاست‌گذاری عالی توسعه فرهنگی، علمی و فناوری کشور، متذکر شد: این شورا باید به عنوان مقر فرماندهی پیشرفت کشور نقش خود را ایفا کند تا دولت هم در همه برنامه‌ها اعم از برنامه‌ریزی، اجرا و نظارت دخالت نداشته باشد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها