اقتصاد تهران
شماره خبر : 96754
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
اقتصاد تهران

باید از ظرفیت دستگاه‌های ملی و محلی برای توسعه جزایر استفاده شود

اقتصادتهران: استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت توسعه و زیباسازی جزایر استان، گفت: باید از ظرفیت دستگاه های ملی و محلی برای توسعه جزایر استفاده شود.

به گزارش ایرنا، فریدون همتی جمعه در نشست با رئیس و مسئولان بنیاد برکت که پیرامون توسعه جزیره هرمز برگزار شد، اظهار داشت: باید علاوه بر توسعه همه‌جانبه همه جزایر استان از جمله جزیره هرمز، به معماری خاص و زیباسازی فضای محیطی آنها نیز توجه شود، تا به جاذبه خوبی برای گردشگران برای سفر به این استان تبدیل شوند.

وی با اشاره به بحث توسعه جزیره هرمز، بیان داشت: مطالعات و بررسی‌های لازم در زمینه توسعه همه‌جانبه جزیره هرمز صورت گرفته که امیدوارم این مطالعات در خصوص دیگر جزایر نیز به سرعت انجام گیرد و در آینده نزدیک شاهد جزایر توسعه یافته و زیبا در استان هرمزگان باشیم.

استاندار هرمزگان به دستورالعمل ته‌لنجی اشاره کرد و اظهار داشت: بحث اجرای قانون ته‌لنجی نیز در سفر وزیر کشور به استان که به احتمال فراوان نیمه اول آبان ماه انجام شود، پیگیری خواهد شد تا مردم استان بتوانند همانند مردم بوشهر از این دستورالعمل استفاده کنند و بهره‌مند شوند.

همتی تصریح کرد: امیدوارم با روحیه‌ای که در بنیاد برکت وجود دارد و توجهی که مدیران استانی به توسعه جزایر دارند و با اقدام خوب دستگاه‌های محلی و ملی، روند توسعه جزایر هرمزگان شتاب گیرد.

استان هزمزگان با دو هزار و ۴۰۰ کیلومتر ساحل دارای ۱۴ جزیره است که جزیره هرمز از جمله جزایر زیر مجموعه شهرستان قشم است.

هرمز جزیره ‌ای بیضی ‌شکل و گنبدی نمکی در خلیج فارس و در هشت کیلومتری بندرعباس است. این جزیره را به علت موقعیت جغرافیایی آن و مجاورت با تنگه هرمز، کلید خلیج فارس می ‌دانند، همین موقعیت است که آن را در طول تاریخ، از نظر راهبردی و بازرگانی از اهمیت خاصی برخوردار کرده است.

علاوه بر این داشتن خاک های رنگی و کوه خوراکی این جزیره را منحصر به فرد کرده است، در مسیر دریایی قشم به جزیره هرمز کوه هایی به رنگ زرد، سفید و قرمز دیده می ‌شود، در میان این کوه‌ها، کوه قرمز رنگی وجود دارد که خاکش خوراکی است و مردم محلی از خاک سرخ آن به عنوان ادویه در طبخ ماهی و نان و تهیه ترشی، مربا و سس استفاده می ‌کنند.