یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

بانک مسکن ۲۷ همت به پروژه‌های ساختمانی تزریق کرد

۲۵ فروردین, ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵

بانک مسکن ۲۷ همت به پروژه‌های ساختمانی تزریق کرد

بانک مسکن از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان اسفندماه، نسبت به انعقاد و پرداخت ۲۱ هزار و ۶۹۲ فقره قرارداد تسهیلاتی برای ساخت ۵۵ هزار و ۷۱۰ واحد مسکونی به ارزش ۲۷۴ هزار و ۹۱۱ میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از بانک مسکن، تسهیلات خرید و ساخت واحد مسکونی به صورت مستمر در بانک مسکن به مشتریان اعطا می‌شود.

پرداخت تسهیلات در بخش مسکن و ساختمان به دلیل رابطه بسیار زیاد این بخش با سایر بخش‌های اقتصادی، موجب ایجاد رشد اقتصادی و اشتغال می‌شود.

برپایه این گزارش، سقف تسهیلات ساخت واحد مسکونی در سال ۱۴۰۴ برای سازندگانی که از روش‌های نوین و فناوری های ساخت استفاده می‌کنند، برای هر واحد مسکونی در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت ۱۲ میلیارد ریال است.

سقف تسهیلات ساخت در سایر مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، ۱۱ میلیارد ریال و در سایر شهرها نیز ۹ میلیارد ریال است که به مرور و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به سازندگان پرداخت می‌شود.

 

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها