اقتصادتهران: دکتر «سید سعید شمسینژاد» گفت: بانک قرضالحسنه مهر ایران هیچ گاه رقیب بانکهای تجاری نبوده، بلکه در کنار آنها نقش مکمل را برای توسعه امور رفاهی پرسنل شرکتها بر عهده داشته است.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی بانک قرضالحسنه مهر ایران، دکتر «سید سعید شمسینژاد» مدیرعامل بانک که برای بازدید و مذاکره با شرکتهای پتروشیمی و صنعتی، سفری ۲ روزه به بوشهر داشت، در دیدار خود با «محمدرضا سمیعی» مدیرعامل و «محمدعلی پارسامنش» مدیر مالی شرکت پتروشیمی دماوند، اقدامات بانک در حوزه توسعه خدمات رفاهی برای پرسنل شرکتها را تشریح کرد.
وی گفت: بانک با توجه به ماهیت اساسنامهای خود، توانسته در یک دوره ۱۵ ساله بیش از ۱۲میلیون نفر مشتری جذب کند و طیف وسیعی از جامعه را تحت پوشش خود قرار دهد.
شمسینژاد یادآور شد: بانک تنها در سال گذشته حدود تعداد ۲ میلیون و ۶۰۰هزار فقره وام پرداخت کرده که خود نشان از استقبال عموم مردم از وام قرضالحسنه است.
وی افزود: بانک قرضالحسنه مهر ایران هیچ گاه رقیب بانکهای تجاری نبوده، بلکه در کنار آنها نقش مکمل را برای توسعه امور رفاهی پرسنل شرکتها بر عهده داشته است.
در این دیدار سمیعی نیز امکان توسعه همکاری شرکت با بانک در ۲ حوزه مسئولیتهای اجتماعی و تقویت بنیه شرکتهای پیمانکار در پرداخت وام به نیروهای خود را تبیین کرد.