true
اقتصادتهران: بازنشستگان جمعیت قابل توجهی از جامعه را تشکیل میدهند و بدلیل شرایط سنی، زندگی آنها در این دوره با فراز و فرودهایی همراه است و نیاز دارند مورد حمایتهای خاص قرار بگیرند؛ یکی از این حمایتها بیمه تکمیلی است و آنها انتظار دارند در مقابل پرداخت حق بیمه،خدمات مورد انتظار را دریافت کنند.
به گزارش ایرنا، اگرچه در حال حاضر با پیشرفت دانش بویژه در حوزه سلامت امید به زندگی افزایش یافته است، اما همواره انواع بیماریها به دلیل افزایش سن، بازنشستگان و سالمندان را تهدید می کند و این قشر بیشتر از اقشار دیگر در معرض خطر هستند و طبیعی است که بايد از پشتوانههای مالی و اجتماعی و رفاهی برخودار باشند.
میزان پرداخت حق بیمه توسط خود بازنشسته، صندوق بازنشستگی و دولت، بیمارستانها و آزمایشگاه های طرف قرارداد، افزایش خدمات ارایه شده متناسب با حق بیمه پرداختی، افزایش حق بیمه در سال ۱۴۰۱ مجموعه ای از سوالاتی است که ذهن بازنشستگان را مشغول میکند.
بعد از موضوعات مرتبط با حقوق و مسائل مربوط به آن از جمله همسان سازی؛ خدمات بیمهای دومین مطالبه و درخواست بازنشستگان در صندوق بازنشستگی کشوری است.
این روزها میزان برخورداری از خدمات بیمه ای و همچنین نحوه انتخاب شرکت بیمه ای طرف قرار داد (بیمه آتیه سازان حافظ) با ابهامات و سوالهایی در ذهن جمع زیادی از بازنشستگان روبروست و بخشی از آن به ایرنا منعکس شده که در گفت و گو با مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری به این سوالات پاسخ دادیم تا برخی ابهامات و خلاء های موجود در مسیر ارائه خدمات بهتر به بازنشستگان برطرف شود.
بازنشستگان شکایات خود را در سامانه ثبت کنند
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: بر اساس ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری دستگاه های اجرایی مکلفند در چارچوب بودجههای مصوب و آئیننامهای که بهتصویب هیاتوزیران میرسد، کارمندان و بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنان را علاوه بر استفاده از بیمه پایه درمان، با مشارکت آنان به صورت هماهنگ و یکنواخت برای کلیه کارمندان دولت تحت پوشش بیمههای تکمیلی قرار دهند.
محمود مرتضایی فرد افزود: صندوق بازنشستگی کشوری هم برای بهبود شرایط معیشتی و رفاهی افراد تحت پوشش خود، مکمل خدمات درمان را ایجاد کرده است و بر این اساس صندوق بازنشستگی هم بخشی از هزینه های آن را پرداخت میکند، اما این موارد به معنی واقعی بیمه تکمیلی نیست و در اصل مکمل خدمات بوده و نزدیک به یک دهه است که انجام می شود.
وی ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری برای اینکه بتواند در این شرایط سخت به بازنشستگان کمک کند در واقع مکمل خدمات درمان را ایجاد کرد و با مشارکت بازنشستگان و صندوق، بخشی از خدمات را پوشش می دهد، ولی آنچه که به عنوان بیمه تکمیلی قابل انتظار است، چیزی نیست که در این صندوق اتفاق میافتد، صندوق بازنشستگی کشوری به یک معنا نمی تواند بیمه تکمیلی انجام دهد، چرا که با خدمات و وظایف ارائه شده در این صندوق مغایرت دارد، اما اگرچه ارایه مکمل بیمه هزینه زیادی را به صندوق بازنشستگی متحمل کرده است، اما این خدمات را پوشش میدهد.
مرتضایی فرد در مورد اینکه چطور شد که بیمه آتیه سازان حافظ عهدهدار بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی کشوری شده است، تصریح کرد: در این خصوص باید به چند نکته اشاره کرد و اینکه هر ساله این صندوق با برگزاری تشریفات مناقصه و فروش پاکت را اعلام میکند که هر شرکتی که میتواند در مناقصه و فرآیند بیمه تکمیلی ما شرکت کند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=237360
false
true