×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴, ۸:۲۶ ق٫ظ
true
true
بازدید مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از خطوط تولید پارس خودرو

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه جمعی از اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد، با حضور در شرکت پارس خودرو، از خطوط تولید این شرکت بازدید و ظرفیت‌ها و چالش‌های آن را بررسی کرد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از سایپانیوز، علی شیخ‌زاده، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، به همراه محمدرضا شیخ‌عطار، عضو هیات مدیره و قائم‌مقام مدیرعامل در حوزه شرکت‌های تولیدی و تأمین گروه، مهدی رادمنش، قائم‌مقام مدیرعامل در توسعه محصول و جمعی از مدیران ارشد این گروه، از شرکت پارس خودرو بازدید کردند.

 

این بازدید با هدف بررسی وضعیت تولید، آشنایی نزدیک با ظرفیت‌های موجود و شناسایی چالش‌های پیش‌روی پارس خودرو انجام شد. در جریان این بازدید، توانمندی‌های مختلف این شرکت در حوزه تولید و برنامه‌های آینده برای تنوع‌بخشی به محصولات و تولید خودروهای لوکس و مدرن مورد ارزیابی قرار گرفت.

این بازدید همچنین بر اهمیت همکاری‌های استراتژیک و انتقال دانش برای تقویت جایگاه پارس خودرو در بازار رقابتی تأکید داشت.

در این بازدید بهمن حسین‌زاده، مدیرعامل شرکت پارس خودرو توضیحاتی در خصوص برنامه‌های آتی این مجموعه ارائه کرد.

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches