اقتصادتهران: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به نیاز استارت آپها به بازارهای بزرگتر، دستیابی به این ظرفیتها را در گرو دسترسی به بازار جهانی دانست.
به گزارش ایرنا، محمدجواد آذری جهرمی شامگاه جمعه در حساب کاربری اینستاگرامش گزارشی از دیدارهای دیروز خود و دستاوردهای آن در حاشیه اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی در وین به مردم ارائه کرد.
او در حاشیه اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی چند دیدار مهم را در برنامه کاری خود داشت.
آذری جهرمی به رسم همیشه برای گزارش به مردم در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت: برای اشتغال بیشتر جوانان و خلق اقتصاد بزرگتر، استارت آپ ها نیاز به بازار بزرگتر دارند. بازار بزرگتر با دسترسی به بازار جهانی فراهم میشود.
وی افزود: دیروز در وین با رئیس سازمان توسعه صنعتی ملل متحد درباره فراهمآوری زیرساخت توسعه نرمافزار ی ایران یک بیانیه مشترک امضا کردیم و همکاری نزدیکی را آغاز کردیم.
او در ادامه گفت: صبح دیروز نیز در دیدار با رئیس برنامه فضایی ملل متحد در سه محور مهم که باعث ارتقا جایگاه علمی ایران در استفاده از خدمات فضایی خواهد شد توافق کردیم.
وی در پایان گفت: امشب نیز با ایرانیهای مقیم وین دیدار خواهم داشت.
او همچنین در ادامه از قرار گرفتن ماکت ماهواره بر ایرانی در ساختمان سازمان ملل متحد خبر داد.