اقتصاد تهران
شماره خبر : 78332
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۲۴
اقتصاد تهران

اکران ۴۰ سازه تبلیغاتی در شمال شرق تهران

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ از اکران پرتابل‌ها، بنرها و تبلیغات این حوزه درخصوص طرح‌های مختلف فرهنگی اجتماعی و شهری در شمال شرق تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۴ ، حسین سیگارودی در این زمینه افزود: در ادامه فعالیت های شهرداری تهران پیرامون اکران طرح های فرهنگی اجتماعی و شهری درخصوص طرح های آموزش شهروندی،  آسمان آبی زمین پاک، تقویت بنیان خانواده، اکرام والدین، همسایه، سالمندان و…، اداره زیباسازی منطقه اقدام به اکران تبلیغات و اختصاص سازه های تبلیغاتی موجود در این منطقه کرد.

وی افزود: در این خصوص ۴۰ سازه تبلیغاتی در معابر و محورهای اصلی به این مهم اختصاص داده شد.

سیگارودی در ادامه گفت: با عنایت به نصب پلاکاردها و تبلیغات غیرمجاز صنوف و و احدهای تجاری در برخی محورها و با توجه به صدور اخطارهای کتبی و تذکرات شفاهی مکرر به کسبه بنر و پلاکاردهای مازاد موجود در پیاده روها، تیرچراغ برق‌ها، جداره ها و نماهای شهری جمع آوری شد. دراین خصوص محورهای اصلی ازجمله خیابان رسالت  و استاد حسن بنا، حکیمیه و … در دستورکار قرار گرفت.

معاون خدمات شهری منطقه با اشاره به مناسبت های اعیاد بزرگ شعبانیه تصریح کرد: به مناسبت فرارسیدن ایام شعبانیه و نیمه مبارک شعبان و همگام با شهروندان در جشن بزرگ میلاد منجی عالم، مساجد جامع و موسسات فرهنگی، مذهبی سطح منطقه آذین شد. دراین خصوص ۴۰۰ پایه پرچم  با پرچم‌های رنگی مزین شده و میادین و محورهای اصلی از جمله میدان‌های ملت، هروی، تهرانپارس، بزرگراه شهیدان صیادشیرازی، باقری، رسالت و… با پارچه‌ها و ریسه‌های رنگی آذین شد.

سیگارودی در پایان با اشاره به دیگر اقدامات این طرح گفت: به توجه به اینکه درسطح منطقه ۱۴۵ تابلوی شناسایی معابر موجود است، اداره زیباسازی منطقه اقدام به شستشو، رنگ آمیزی  و درصورت لزوم ترمیم تابلوهای سطح منطقه کرد. دراین خصوص تا کنون ۴۰ تابلو بازسازی و مابقی نیز در دستور کار قرار گرفت.