شنبه, ۱۳ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

اکران نمایش چند رسانه ای «فصل وصل» برای بازدیدکنندگان شمیم وحی

۱۹ خرداد, ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰

اکران نمایش چند رسانه ای «فصل وصل» برای بازدیدکنندگان شمیم وحی

اقتصادتهران: رئیس دومین نمایشگاه بزرگ فرهنگ قرآنى شمیم وحی از اکران نمایش جذاب و چند رسانه ای “فصل وصل” برای بازدیدکنندگان از این نمایشگاه در باغ موزه دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه “شمیم وحی”، حمید کیانى معاون برنامه ریزى اداره کل فرهنگى شهردارى تهران گفت: نمایش چند رسانه “فصل وصل” در کنار مجموعه نمایشگاه قرانی شمیم وحی هر شب در فضای مفرح ایجاد شده در محل باغ موزه دفاع مقدس اکران می شود و مراجعه کنندگان به این نمایشگاه می توانند به تماشای این نمایش بنشینند.

وی افزود: بهای بلیط نمایش “فصل وصل” برای هر نفر ۳۰ هزار تومان است که معاونت اجتماعی شهرداری تهران با تقبل این هزینه، امکان تماشای آن بدون پرداخت هزینه را برای شهروندان عزیز فراهم کرده است.

کیانی اظهار داشت: ظرفیت جایگاه تماشاگران نمایش چندرسانه ای “فصل وصل” ۲ هزار نفر است و با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته در مورد استقبال از این نمایش، مراجعه کنندگان می توانند در محوطه باغ موزه دفاع مقدس نیز تماشاگر نمایش “فصل وصل” باشند. این نمایش در طول ماه مبارک رمضان هرشب از ساعت ۲۱ تا ۲۲:۴۵ در محل باغ موزه دفاع مقدس اکران می‌شود.

‎دومین نمایشگاه فرهنگ قرآنى شمیم وحی در فضایی به وسعت ۲۶۰۰ متر مربع در ضلع غربی باغ موزه دفاع مقدس حد فاصل مسجد تا سالن همایش خلیج فارس از ساعت ۱۶ تا ۲۳ هر روز میزبان علاقه‌مندان قرآنی است

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها