شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

اکبر ابراهیمی چهره ماندگار خیر در سال ۹۶ معرفی شد

۳۰ شهریور, ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۴

اکبر ابراهیمی چهره ماندگار خیر در سال ۹۶ معرفی شد

 

اقتصادتهران: حاج اکبر ابراهیمی، خیر مدرسه‌ساز و نیک اندیش کشورمان در نخستین همایش ملی چهره‌های ماندگار، با دریافت تندیس این همایش به عنوان چهره ماندگار خیّری در سال ۱۳۹۶معرفی شد.

به گزارش مهر، روابط عمومی مجمع خیّرین کشور، نخستین همایش ملی چهره‌های ماندگار خیری، روز چهارشنبه ۲۹ شهریور، به همت مجمع خیّرین کشور در محل این مجمع برگزار شد. در این مراسم که با حضور اعضای هیأت‌مدیره مجمع خیّرین کشور و جمعی از خیّرین ملی و مسئولان کشوری برگزار شد، لوح تقدیر، نشان و تندیس نخستین همایش چهره‌های ماندگار مجمع خیّری کشور توسط مجتبی رحماندوست، مدیرعامل مجمع خیّرین کشور و جانباز سال‌های دفاع مقدس به حاج اکبر ابراهیمی، تقدیم شد.

حبیب‌الله بوربور، رییس هیأت مدیره مجمع خیّرین کشور با بیان سخنانی کوتاه در این در مراسم با تأکید بر اینکه مهم‌ترین و بهترین تبلیغ برای اشاعه فرهنگ خیر، تقدیر از خیّرین است، گفت: چنانچه جامعه دریابد که کار نیک دیده می‌شود و مورد ستایش همگان قرار می‌گیرد، بی‌شک امر خیر نیز توسعه خواهد یافت.

 بوربور در ادامه با اشاره به عنوان نخستین همایش ملی چهره‌های ماندگار خیّری، گفت: تمام تلاش بشر برای ماندگاری است. اگر به باطن و ذات همه رفتارهای بشر دقت کنیم، درمی‌یابیم که تمام فعالیت‌های بشر برای دستیابی به همین کلیدواژه اساسی است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها