اقتصادتهران: امضای قرارداد فاینانس با اگزیم بانک کره جنوبی و امضای دو قرارداد تأمین مالی با بانک های اوبر اتریش و دانسکه دانمارک در مجموع با حجم ۹/۵ میلیارد یورو توسط حوزه ارزی و بین الملل بانک ملی انجام شده است.
حوزه ارزی و بین الملل بانک ملی ایران طی ۱۰۰ روز گذشته اقدامات مهمی مانند مشارکت در سه قرارداد تأمین مالی خارجی (فاینانس) با حجم ۹/۵ میلیارد یورو، اتصال شعبه پاریس به سیستم های پرداخت یکپارچه (SEPA) و سیستم پرداخت آنی (TARGET2) و نیز توسعه روابط کارگزاری در آمریکای جنوبی را شاهد بود.
در دوره مورد اشاره با هدف تسهیل امور زائران و گسترش عملیات بین المللی، شعبه نجف بانک ملی ایران به صورت آزمایشی افتتاح شد. همچنین فعالیت شعبه هنگ کنگ (Melli Bank PLC) از تاریخ ۲۴ شهریورماه آغاز شد.
امضای قرارداد خط اعتبارى ۳۵ میلیارد دلارى ایران با بانک هاى چین که بانک ملی ایران نیز در آن مشارکت داشت، در دوره ۱۰۰ روز نخست فعالیت دولت دوازدهم رخ داده است.
امضای قرارداد فاینانس بانک ملی ایران با اگزیم بانک کره جنوبی که بر اساس آن پروژههای مختلف اقتصادی کشور می توانند تسهیلات ارزی بلند مدت دریافت کنند و نیز امضای دو قرارداد مهم تأمین مالی بانک با بانک های اروپایی «اوبر» اتریش و «دانسکه» دانمارک در مجموع با حجم ۹/۵ میلیارد یورو نیز در این دوره اتفاق افتاد.
تبادل ۱۲ هزار و ۶۲۷ فقره پیام سوییفتی، تبادل کلید رمز سوییفتی (RMA) دو طرفه با ۱۴ بانک و اتصال شعبه پاریس به سیستم های پرداخت یکپارچه (SEPA) و سیستم پرداخت آنی (TARGET2)از دیگر اقدامات بانک ملی ایران در این مدت است.
دیدگاه ها بسته هستند.