true
اقتصادتهران: رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خدمات ارائه شده از سوی نیروهای امدادی هلال احمر در قالب اجرای طرح امداد و نجات تابستانه را تشریح کرد.
به گزارش مهر، مرتضی سلیمی گفت: طرح امداد و نجات تابستانه با هدف امدادرسانی به مسافران در ایام تابستان از ۳۱ خردادماه سال جاری آغاز و تا پایان شهریورماه ادامه داشت.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح امداد و نجات تابستانه یک هزار و ۲۹۰ پایگاه و پست ثابت، موقت و سیار فعال بود، افزود: از این تعداد ۵۵۹ پایگاه ثابت، ۷۳۱ پست موقت و سیار بوده است و ۵ هزار و ۲۸۳ نفر روز نیروی عملیاتی برای اجرای این طرح فعالیت کردند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره به کارگیری خودروهای عملیاتی برای اجرای طرح ۹۴ روزه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، گفت: یک هزار و ۴۳ دستگاه آمبولانس، ۴۵۶ دستگاه خودروی نجات، ۵۰ دستگاه خودروی عملیاتی، ۴۸۰ دستگاه موتور سیکلت، یک هزار و ۲۱۸ دستگاه سایر خودروهای عملیاتی، و ۲۴ فروند بالگرد برای اجرای طرح به کارگیری شد.
سلیمی با تاکید بر اینکه در این مدت ۱۴ هزار و ۶۹۴ مورد عملیات و خدمات از سوی نیروهای امدادی هلال احمر انجام شده است، بیان کرد: در این حوادث به ۵۹ هزار و ۳۴۲ نفر امدادرسانی شد که منجر به اعزام۸ هزار و ۱۸۹ مصدوم به مراکز درمانی و رهاسازی یک هزار و ۵۲۶ مصدوم در سوانح ترافیکی در محور های برون شهری شد.
وی ادامه داد: حوادث ترافیکی ۴۹ درصد از کل ماموریت های امداد و نجات را به خود اختصاص داد، پس از آن عملیات های ساحلی، کوهستان و حوادث جوی ۲۳ درصد از کل ماموریت های امداد و نجات را شامل شد و مراجعات حضوری و برنامه های مناسبتی هم ۲۸ درصد از کل ماموریت های امداد و نجات را در بر گرفت.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به رشد ۱۶ درصدی در عملیات های امداد و نجات نسبت به سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: تعداد عملیات امداد و نجات در طرح امداد و نجات تابستانه ۹۸، ۱۰ هزار و ۶۱۹ مورد بوده است که این آمار در مقایسه با سال گذشته ۱۶ درصد، رشد داشته است.
۱۱۰ روز اجرای طرح امداد و نجات ساحلی
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه طرح امداد و نجات ساحلی از تاریخ ۱۵ خردادماه آغاز و به مدت ۱۱۰ روز ادامه داشت، گفت: برای اجرای طرح امداد و نجات ساحلی در سواحل دریای کاسپین(استان های گلستان، مازندران و گیلان) ۲۹ پایگاه و پست فعال بود که ۶۴۳ منطقه ممنوعه شنا( خطر آفرین) را با حضور ۲۱۷ نفر در هر روز پوشش می داد.
به گفته وی، ۹۰۸ ناجی در طرح ممنوعه در سواحل استان مازندران به هموطنان خدمت کردند و در این مدت ۲۰ دستگاه آمبولانس، ۵۵ دستگاه موتورلانس، ۶ فروند قایق، ۶ فروند جت اسکی و ۱۶ دستگاه سایر خودرو های عملیاتی به کار گیری شد.
مازندران رکورددار بیشترین انجام عملیات
سلیمی با اشاره به اینکه بیشترین عملیات ترافیکی،کوهستان،ساحلی،سیل و آبگرفتگی و… در استان های مازندران، اصفهان، گلستان و آذربایجان غربی انجام شده است، گفت: مازندران با یک هزار و ۴۷۷ مورد عملیات ۱۴ درصد از کل عملیات های انجام شده در کشور را به خود اختصاص داده است، پس از آن اصفهان با ۹۵۳ مورد عملیات، گلستان با ۶۲۰ مورد عملیات و آذربایجان غربی با ۵۲۱ مورد عملیات، رکوردداران انجام عملیات امدادی در سراسر کشور در قالب اجرای طرح امداد و نجات تابستانه بوده اند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در ۹۴ روز اجرای طرح ملی امداد و نجات تابستانه ۹۸ در محورهای برون شهری کشور ۷هزار و ۱۹۷ مورد ماموریت ترافیکی توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر انجام شده است، گفت: این تعداد ماموریت ترافیکی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳ درصدی را نشان می دهد. همچنین در این مدت در ماموریت های ترافیکی ۵ هزار و ۵۵۱ مصدوم توسط آمبولانس های هلال احمر به مراکز درمانی انتقال و یک هزار و ۴۷۷نفر در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شده اند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=167141
false
true