اقتصاد تهران
شماره خبر : 7129
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۱۲/۰۱
اقتصاد تهران

انتشار نخستین پیش‌بینی سود هر سهم 93 بیمه دانا

اولین پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند 93 شرکت بیمه دانا اعلام شد.

شرکت بورسی بیمه دانا پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۲ را با سرمایه ۱۰۵ هزار و ۴۷۵ میلیون ریالی در اسفند ۹۱(حسابرسی شده) مبلغ ۴۰۱ ریال و با سرمایه ۱.۰۲۰.۳۷۳ میلیون ریال در تیر و مرداد ۹۲ مبلغ ۵۵ ریال و در آبان و دی ماه ۹۲ مبلغ ۵۸ ریال اعلام کرده است.

این در حالی است که این شرکت بیمه ای برای سال آینده پیش بینی سود را افزایش داده و ۸۱ ریال سود پیش بینی کرده است. پیش بینی عملکرد سال مالی ۹۳ در مقایسه با پیش بینی عملکرد سال مالی ۹۲ به ترتیب، درآمد حق بیمه ۱۸ درصد افزایش، هزینه خسارت ۳۵ درصد افزایش، سود عملیاتی۴۷ درصد افزایش و سود خالص ۳۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

مطابق تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده خرداد ۹۲ و جلسه هیات مدیره تیر ۹۲ سرمایه شرکت از مبلغ ۱۰۵ هزار و ۴۷۵ میلیون ریال به مبلغ ۱.۰۲۰.۳۷۳ میلیون ریال از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت (زمین) افزایش یافت.