دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

امدادرسانی به ۱۴هزار نفر توسط سازمان امداد و نجات

۶ فروردین, ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳

امدادرسانی به ۱۴هزار نفر توسط سازمان امداد و نجات

اقتصادتهران: رئیس سازمان امداد و نجات، ماموریت های امداد و نجات هلال احمر در طرح نوروزی را تشریح کرد.

مرتضی سلیمی در گفتگو با مهر، با اعلام اینکه از ۲۴ اسفند ۹۶ تا ساعت ۶ صبح پنجم فروردین ۹۷، تعداد ۲۲۲۷ مورد ماموریت انجام شده است، گفت: در این ماموریت ها به ۱۴۱۶۲ نفر امدادرسانی شده و ۱۴۲۶ نفر نجات یافته اند.

وی از انتقال ۱۰۲۵نفر به مراکز درمانی در این ماموریت ها خبر داد و افزود: ۱۱۱۷۹ نفر از خدمات سرپایی برخوردار شدند و  ۲۹۴۶نفر اسکان یافتند.

سلیمی به اسکان اضطراری  ۵۷۵ نفر و اسکان  ۲۳۷۱ مسافر نوروزی اشاره کرد و ادامه داد: در این عملیات ها ۱۹۲مورد رهاسازی خودرو صورت گرفته است.

وی به عملیات های امداد و نجات در سوانح ترافیکی اشاره کرد و گفت: تعداد ۹۹۰مورد ماموریت انجام شده که امداد رسانی به  ۳۶۷۴ نفر آسیب دیده صورت گرفت و ۱۱۲۲نفر نجات یافتند.

سلیمی از انتقال ۷۷۷ مصدوم ترافیکی به مراکز درمانی خبر داد و افزود: ۳۳۸نفر در محل حادثه خدمات سرپایی دریافت کردند و ۱۸۰ مورد عملیات رهاسازی خودرو انجام شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها