سه شنبه, ۲ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

المان‌ نوری عید سعید فطر در میدان شهید تهرانی مقدم نصب شد

۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۷

المان‌ نوری عید سعید فطر در میدان شهید تهرانی مقدم نصب شد

اقتصادتهران: شهرداری منطقه2  در آستانه عید سعید فطر اقدام به نصب المان‌های نوری، نورپردازی و آذین بندی در معابر و میادین کرد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2، جعفر میرزایی، سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست با اعلام این خبرگفت: با توجه به فرار سیدن عید سعید فطر که یکی از اعیاد مهم شیعیان محسوب می‌شود، حوزه خدمات شهری منطقه در ادامه فعالیت‌های خود برای استقبال از عید سعید فطر و حلول ماه مبارک شوال اقدام به فضاسازی شهری کرد.

وی افزود: نصب المان نوری، آذین بندی، نورپردازی و اکران پیام‌های معنوی با موضوع عید سعید فطر در میادین، معابر و بزرگراه‌های منطقه از جمله اقدامات اجرایی در این زمینه است و تلاش شده تا ضمن افزایش زیبایی‌های بصری، شهر آماده استقبال یکی از مهمترین اعیاد مسلمانان شود.

وی با اشاره به نصب المان نوری عید فطر در میدان شهید تهرانی مقدم گفت: این المان به شکل هلال ماه که منقش به دعای قنوت نماز عید طراحی و نصب شد.

میرزایی در ادامه به نورپردازی میادین و معابر اصلی منطقه اشاره کرد و گفت: همزمان با اقدامات اجرایی، المان تقویم عید سعید فطر در میدان صنعت جانمایی می شود و المان میدان صنعت به صورت ویژه نورپردازی می‌شود.

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه2 درادامه به فضاسازی محیطی و اکران پیام‌های تبریک عید سعید فطر اشاره کرد و گفت: اکران پیام‌های معنوی با مضامین احادیث و روایات، تبریک عید فطر و.. در سطح منطقه 2انجام شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها