جمعه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

افزایش ۹۰ درصدی فروش بیمه‌‌ های عمروحوادث کوثر

۲۲ شهریور, ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۸

افزایش ۹۰ درصدی فروش بیمه‌‌ های عمروحوادث کوثر

اقتصادتهران: فروش بیمه‌ های عمروحوادث در پنج ماهه اول سال۹۶ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۹۰درصد افزایش یافت.

به گزارش روابط‌عمومی بیمه‌کوثر و اعلام مدیر بیمه‌های عمروحوادث شرکت بیمه‌کوثر؛ فروش بیمه‌های عمروحوادث در پنج‌ماهه اول سال۹۶ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از مبلغ ۴۴۷هزار و۷۸۱ میلیون ریال به۸۴۵هزارو۶۷۵میلیون ریال رسید.

بهزاد شعبانی‌فر با بیان اینکه تعامل و همکاری میان شبکه فروش و ستاد مرکزی و همچنین تلاش کارشناسان عمروحوادث در سراسر کشور از عوامل مهم و کلیدی این افزایش فروش است، خاطرنشان‌کرد: کارشناسان بیمه‌های عمروحوادث در تلاش هستند تا با پرداخت خسارت در مدت کمتر از ۱۰روز در راستای افزایش رضایت‌مندی مشتریان گام بردارند.

وی با اشاره به اینکه نخستین بیمه ترکیبی در رشته حوادث انفرادی از سال۹۵ به بازار عرضه شده است، گفت: سعی داریم با طراحی بیمه‌نامه‌های جدید برای توسعه فرهنگ بیمه نقش‌افرینی کنیم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها