دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

افزایش ۲۰ هزار تومانی نرخ عمده فروشی هر دست کله و پاچه

۲۷ آبان, ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۵

افزایش ۲۰ هزار تومانی نرخ عمده فروشی هر دست کله و پاچه

اقتصادتهران: رئیس اتحادیه «فروشندگان کله، پاچه، سیراب و شیردون» گفت: نرخ عمده فروشی هر دست کله و پاچه از ابتدای آبان ماه تاکنون به دلیل کاهش کشتار داخلی و افزایش قاچاق دام زنده، بیش از ۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

حسین رواسی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نیاز روزانه کشور به آلایش کله و پاچه حداقل ۶۰ هزار دست است که اکنون کمتر از این میزان تامین می شود.

به گفته وی، استان تهران برای تامین روزانه بازار به حداقل ۱۰ هزار دست کله و پاچه نیاز دارد در حالی که اکنون نزدیک هفت هزار دست تامین و عرضه می شود.

«ادامه قاچاق و کاهش کشتار، می تواند مشکلات این صف را دوچندان کند زیرا اکنون ۸۰ درصد واحدهای کله پزی و طباخی به دلیل کمبود تولید، دچار زیان شده اند.»

وی ادامه داد: برای جلوگیری از این معضل بیش از سه سال است که اتحادیه پیشنهاد واردات کله و پاچه از کشورهای مجاز دارای ذبح اسلامی را داده اما تاکنون این تقاضا به جایی نرسیده است.

رئیس اتحاد یه فروشندگان کله و پاچه افزود: پیش از این، اتحادیه براساس کیفیت و کمیت، قیمت کله و پاچه در واحدهای طباخی را تعیین می کرد و بر آنها نظارت داشت اما اکنون با حذف نظارت توسط اتحادیه ، قیمت ها به صورت رقابتی عرضه می شود.

رواسی گفت: خواسته ما از مسئولان، «ایجاد شرایط مناسب برای واردات این کالا و جلوگیری از قاچاق بی رویه دام زنده به کشورهای حاشیه خلیج فارس» است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها