جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

افزایش نرخ ضریب نفوذ بیمه‌‌‌ای

۲۷ آبان, ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۲

افزایش نرخ ضریب نفوذ بیمه‌‌‌ای

ضریب نفوذ اعلام شده از سوی سالنامه بیمه مرکزی در سال 1390 به علت عدم دسترسی به تولید ملی به صورت براوردی 5/1 درصد اعلام شده بود.

پژوهشکده بیمه در گزارشی ضمن ارزیابی وضعیت صنعت بیمه نتایج محاسبات خود را در خصوص ضریب نفوذ بیمه کشور منتشر کرد، با توجه به انتشار رسمی آمارهای کلان اقتصادی تا 9 ماهه اول سال 1391، ضریب نفوذ بیمه کشور در سال 1390 و نه ماه ابتدایی سال 1391 را ارزیابی و اعلام کرد. محاسبات پژوهشکده نشان می­دهد که برخلاف عدد اعلامی برآوردی قبلی که ضریب نفوذ در سال 1390را با توجه به عدم وجود آمارهای کلان، 1.5درصد برآورد شده بود عدد صحیح ضریب نفوذ برای سال 1390 معادل 1.41 درصد بوده است.

همچنین با توجه به عدم وجود آمار تولید ملی برای کل سال 1391، این پژوهشکده ضریب نفوذ بیمه را برای 9 ماهه اول سال 1391 برابر 84/1 درصد محاسبه کرده است.

این در حالی است، نشریه جهانی سیگما که از سوی بیمه اتکایی سوئیس ری منتشر می شود، در سال 2012 ضریب نفوذ بیمه کشور را با توجه به علت عدم انتشار رسمی اطلاعات مربوط حدود 65/1 درصد به صورت برآوردی اعلام کرده است. بر اساس گزارش مذکور ایران صعود شش پله ای نسبت به سال 2011 داشته و در جایگاه 66 جهانی از نظر ضریب نفوذ بیمه قرار گرفته است.

بر اساس بررسی‌های انجام شده، گزارش مذکور نشان می‌دهد، این نرخ بیشتر از آن که حاصل رشد عملکرد صنعت بیمه باشد، متاثر از کاهش رشد تولید ناخالص داخلی در کنار افزایش حق بیمه های اجباری بیمه های شخص ثالث و حق بیمه های حاصل از تحریم بوده است.

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها