اقتصاد تهران
شماره خبر : 90624
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۵/۲۹
اقتصاد تهران

افزایش فرکانس ماموریت‌های حوادث طبیعی

اقتصادتهران: رییس جمعیت هلال‌احمر ضمن اعلام آخرین آمارها از تعداد جان باختگان حج و بیماران بستری در مکه و مدینه؛ آلوده بودن آب زمزم را رد کرد.

به گزارش ایسنا، سیدامیرمحسن ضیایی امروز در نشستی که در ساختمان صلح هلال‌احمر برگزار شد، با گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به کشور درباره فعالیت‌های این جمعیت در حوزه برنامه ۵ ساله هلال‌احمر، امداد و نجات در سیل‌های اخیر و … صحبت کرد.

رییس جمعیت هلال‌احمر  در این نشست گفت: در حال حاضر در مرحله اجرای برنامه ۵ ساله اول جمعیت هستیم و این برنامه  از چشم‌انداز ۱۰ ساله بیرون آمده است. چشم‌اندازی که روشن می‌کند جمعیت قصد دارد در چه حوزه‌هایی تاثیرگذار باشد. حال آنکه برنامه ۵ ساله اول همزمان با برنامه ششم توسعه آغاز شده است.

ضیایی اضافه کرد: طبیعی است در تدوین برنامه ۵ ساله ،اسناد بالادستی مرتبط با ماموریت‌های جمعیت هلال‌احمر در نظر گرفته شده است.