اقتصاد تهران
شماره خبر : 37352
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۱۲/۰۱
اقتصاد تهران

افزایش سوله‌های بحران در محلات غرب تهران

اقتصادتهران: شهردار منطقه۵ گفت: با توجه به اهمیت احداث و تجهیز سوله‌های مدیریت بحران در شهر تهران، افزایش سوله های مدیریت در محلات غرب تهران درد ستور کار قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۵، سیدمحسن اسدی، شهردار منطقه با اعلام این مطلب اظهار کرد: با وجود پتانسیل‌های آسیب‌پذیری در قبال بحران‌های طبیعی، توجه ویژه‌ای را در مقوله پیشگیری و آمادگی مقابله با حوادث و بحران‌های احتمالی طلب می‌کند که یکی از اقدامات شاخص در این زمینه، احداث و تجهیز سوله‌های چند منظوره مدیریت بحران است.

وی  گفت: در حال حاضر ۸ سوله بحران درسطح منطقه وجود دارد که از این تعداد ۷ سوله علاوه بر کاربری امنیتی و محلی به عنوان فضای ورزشی بانوان به فعالیت می پردازد.

شهردار منطقه تصریح کرد: با جانمایی و تملک فضای مورد نظر احداث سوله در ناحیه۳ و سرداران شهید در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین از برگزاری دوره های آمادگی مدیریت بحران در محلات خبر داد و گفت: با توجه به ضرورت بهره گیری از پتانسیل های محلی در مدیریت بحران و تقویت و توانمندسازی آنها راه اندازی خانه دوام در محلات نیز انجام شد.