سه شنبه, ۲۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

افزایش حدود ۳۰۰ درصدی مدیران زن در وزارت کشور

۱۹ اسفند, ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲

افزایش حدود ۳۰۰ درصدی مدیران زن در وزارت کشور

اقتصادتهران: سخنگوی وزارت کشور از افزایش ۳۰۰ درصدی مدیران زن در وزارت کشور خبر داد و گفت: اکنون ۳ هزار و ۶۰۵ مدیر زن از دهیار تا مدیرکل و معاون استاندار در اقصی نقاط کشور در حال فعالیت هستند.

به گزارش روابط عمومی وزارت کشور، سید سلمان سامانی با تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و مادر، از حضور پررنگ بانوان در رده های مدیریتی وزارت کشور در دولت تدبیر و امید خبر داد و افزود: وزارت کشور در دولت تدبیر و امید سعی و تلاش کرده به منظور حضور بیشتر بانوان و جوانان در عرصه های مدیریتی کادرسازی و نیروسازی را در دستور کار خود قرار دهد.

وی تصریح کرد: اکنون ۳ هزار و ۶۰۵ مدیر زن از دهیار تا مدیرکل و معاون استاندار در اقصی نقاط کشور در حال فعالیت هستند که کسب این تجربه اجرایی می تواند برای برعهده گرفتن پست های مدیریتی بالاتر کمک بسزایی کند این در حالیست که این آمار در سال ۹۲ و شروع به کار دولت ۱۲۲۷ نفر بوده است.

سخنگوی وزارت کشور با تاکید بر رشد ۳۰۰ درصدی حضور بانوان در سمت های مدیریتی وزارت کشور در این دولت گفت: در راستای استفاده از پتانسیل زنان در جایگاه مقامات برای نخستین بار در مجموعه وزارت کشور مسئولیت موسسه علمی و کاربردی وزارت کشور به خانم دکتر سجادی سپرده شد.

سامانی به انتصاب تعدادی از بانوان در سمت مدیرکل سیاسی استانداری ها اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت مدیران کل سیاسی استانداری ها در تصمیم گیری و انتصاب مدیران استانی و فرمانداران و بخشداران این امر نشان دهنده عزم وزارت کشور در نقش آفرینی بیشتر بانوان در تصمیم گیری های عرصه مدیریتی کشور است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها