اقتصاد تهران
شماره خبر : 22364
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
اقتصاد تهران

افتتاح نخستین شهربانوی محلات مرکزی تهران

تهران اکونومی: نخستین شهربانوی محلات مرکزی شهر تهران با حضور شهردار تهران در هفته جاری افتتاح می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، لیلا کمانی، از افتتاح نخستین شهربانو در محلات مرکزی شهر تهران خبر داد و اظهار داشت: از آنجایی که شهرداری منطقه ۶ یکی از پر ترددترین محدوده های شهر تهران است در نتیجه احداث فضای مناسب ورزشی و تفریحی برای بانوان این منطقه امری بسیار مهم محسوب می شود.

اولین مجموعه شهربانو در منطقه ۶،‌ در ساختمانی ۸ طبقه به مساحت ۲۳۰۰ مترمربع شامل کتابخانه‌، کافی‌شاپ،‌ استخر،‌ بدنسازی،‌ ایروبیک و مهد کودک می‌شود در هفته جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: کار ویژه‌ای که قرار است در کلاس‌های آموزشی این مرکز دنبال شود در حوزه عفاف و حجاب است از این رو در این مرکز مزون طراحی و دوخت چادرهای ایرانی با متدهای روز و آموزش دوخت لباس عروس آموزش داده می‌شود.

مشاور شهردار منطقه ۶ در امور بانوان تصریح کرد: در این مجموعه که قرار است روز چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف شهردار تهران افتتاح شود آرایشگاه، آتلیه عکاسی کودکان و بزرگسالان و سایت کامپیوتر از دیگر امکانات و خدماتی است که به بانوان ارائه خواهد شد.

وی در ادامه گفت: ما سعی کرده ایم با احداث مجتمع شهربانو یک فضای سالم، امن و مطمئن برای بانوان سطح محدوده شهرداری منطقه ۶ ایجاد نماییم.