جمعه, ۱۲ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

افتتاح مجموعه فرهنگی ورزشی شهدای قصر در منطقه ۷

۲ خرداد, ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۷

افتتاح مجموعه فرهنگی ورزشی شهدای قصر در منطقه ۷

اقتصادتهران: شهردار منطقه ۷ گفت: مجموعه فرهنگی ورزشی شهدای قصر با هدف افزایش سرانه ورزشی در این منطقه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، دکتر سعید طلوعی با اعلام این مطلب افزود: توسعه فضاهای ورزشی امری بسیار مهم و حائز اهمیت برای جوانان است که با رفع این معضل بسیاری از مشکلات به‌ویژه موضوع اوقات فراغت از بین خواهد رفت.

وی با اشاره به اینکه به دلیل کمبود فضاهای ورزشی ساخت مجموعه هایی از این دست از اولویت های منطقه است، تصریح کرد: بدمینتون، بسکتبال، والیبال، اسکیت و … از جمله کلاس های آموزشی است که در این مجموعه آماده خدمت رسانی به شهروندان است.

شهردار منطقه ۷ با تاکید بر نقش کلیدی فعالیت های ورزشی در ارتقاء سطح سلامت  شهروندان یادآور شد: دستیابی به نشاط اجتماعی در گرو سلامت روحی و جسمی شهروندان  است بنابراین ترویج فرهنگ ورزش در میان افراد جامعه امری  اجتناب ناپذیر است.

به گفته وی با ترویج فرهنگ ورزش در میان شهروندان جامعه می‌توان سلامت جسم و روح را تقویت کرد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها