یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

افتتاح فاز نخست نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی کهنوج با تسهیلات بانک صنعت‌ومعدن

۲۶ آبان, ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱

افتتاح فاز نخست نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی کهنوج با تسهیلات بانک صنعت‌ومعدن

اقتصادتهران: اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شوباد (کهنوج) را افتتاح کرد.

اسحاق جهانگیری در بخش پایانی سفر دو روزه خود به استان کرمان، ضمن افتتاح این نیروگاه، به همراه وزیر نیرو از بخش های مختلف و تاسیسات آن بازدید و در جریان ظرفیت و جزئیات فنی این نیروگاه قرار گرفت.

این نیروگاه با تامین مالی ۲۳۰ میلیون یورویی بانک صنعت و معدن به اجرا درآمده است و برای ۶۷ نفر ، شامل ۴۳ نفر در بخش تولید و ۲۴ نفر در بخش اداری شغل ایجاد کرده است.

نیروگاه سیکل ترکیبی ۱۰۰۰ مگاواتی کهنوج در دو فاز و در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار احداث شده است.

این نیروگاه در کیلومتر ۱۵ جاده کهنوج به جیرفت ساخته شده و میزان کل سرمایه گذاری صورت گرفته برای آن ۹۲۰۰ میلیارد ریال است که ۷۴۰۰ میلیارد ریال آن از تسهیلات صندوق توسعه ملی تامین شده است.

گفتنی است معاون اول رئیس جمهوری در مراسم افتتاح نیروگاه کهوج از بانک صنعت و معدن به عنوان تامین کننده مالی این طرح قدردانی کرد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها