اقتصاد تهران
شماره خبر : 37792
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۱۲/۰۵
اقتصاد تهران

اصلاح قانون تجارت و نظام اقتصادی؛ دغدغه مجلس دهم

اقتصادتهران: دکتر “علیرضا مظلوم رهنی”حقوقدان گفت: شکل گیری جریان و تفکر بگم بگم و انگ وتهمت زدن به رقیب زاییده ورود برخی افراد تندرو و فاقد عقلانیت و هوش سیاسی به مجلس شورای اسلامی است.

مظلوم رهنی که کاندیدای مجلس دهم از تهران نیز هست با تاکید بر اینکه مصونیت قضایی نامزدهای انتخابات که در قانون آمده تضمین کننده دموکراسی حلال است گفت: تبلیغ ناجوانمردانه و تخریب رقیب که شرعا، عقلا و عرفا ممنوع است متاسفانه دستمایه برخی از گروه‌ها برای پیروزی بر رقیب شده است.

 استادیار دانشگاه آزاد اسلامی افزود: زمانی که شورای محترم نگهبان شخصی را با فیلترهای دقیق و قوی تایید می‌کند هرگونه تخریب و انگ و اتهام سیاسی  به افراد، در واقع تخریب شورای نگهبان و نهادهای اجرایی و نظارتی کشور است.

دکتر مظلوم رهنی گفت: تخریب نامزدهای تایید صلاحیت شده، به ضرر امنیت و منافع  ملی و به نحوی بازی کردن در زمین دشمن است.

به گفته این نامزد مجلس شورای اسلامی، عملکرد جناح‌های سیاسی نباید به گونه‌ای رقم بخورد که نافی حضور حداکثری باشد و خواسته دشمن را تامین کند.

دکتر مظلوم، رزمنده و جانباز هشت سال دفاع مقدس متذکرشد: امروز مصالح و امنیت ملی  کشور  به حضور حداکثری مردم در انتخابات گره خورده و هر گروه و جناحی که باعث دلسرد شدن مردم و حضور حداکثری شود، به آرمان‌های امام خمینی شهدا و فرمایشات رهبرمعظم انقلاب اسلامی خیانت کرده است.

 این حقوقدان متذکر شد: نباید به مجلس افراد غیرمتخصص و  وابسته به جریانهای افراطی راه یابند زیرا بخاطر بی تدبیری، بی تقوایی و عدم عقلانیت و هوش سیاسی شکار باندهای قدرت و ثروت می‌شوند و با روحیه تکاثر و ثروت اندوزی همراه می‌گردند.

 وی اظهار داشت: نماینده ای که وام دار گروه و جریان سیاسی خاص و قدرت وثروت باشد، نمی تواند آزادگی و شجاعت که لازمه نمایندگی از ملت قهرمان و فهیم ایران است را داشته باشد و همین امر باعث می‌شود تا همه امور و مسائل قانونی را و حتی آرمان‌های انقلاب و امام خمینی و نظرات رهبر معظم انقلاب را به نفع جناح و گروه خود تفسیر به رای و مصادره نماید.

دکتر مظلوم رهنی وکیل پایه یک دادگستری یکی از معضلات کشور را تراکم طرح‌ها ولوایح حقوقی دانست و گفت: یکی از عوامل مهمی که باعث معطل ماندن طرح‌ها و لوایح حقوقی شده، کمبود حقوقدانان برجسته و نخبه در مجلس است.

 ظلوم رهنی که نخستین استادی است که متن برجام را به عنوان یک متن حقوقی معتبر در دانشگاه تدریس کرده است افزود: در برجام ثابت کردیم که تیم حقوقی سیاسی کشور توان هماوردی با قدرت‌های حقوقی جهان را دارد و باید این توان را در سایر حوزه ها به کار  گیریم.

به گفته وی، ایران در پسا تحریم برجام‌های متعدد نیز پیش رو دارد و یک مجلس قوی می تواند این برجام‌ها را به سرانجام برساند.

وی افزود: از مهم ترین لوایح که در اقتصاد ایران در پسا تحریم اهمیت دارد و بیش از سه دهه معطل مانده است لایحه اصلاح قانون تجارت است که این قانون مربوط به فرانسه و متعلق حدود ۸۰ سال پیش است.

وی گفت: این قانون در فرانسه چندین بار اصلاح و بروز رسانی شده است ولی ما همچنان براساس قانون ۸۰ سال پیش عمل می کنیم.

 این نامزد مجلس شورای اسلامی از تهران با تاکید براینکه خلا قانون اقتصاد و تجارت کشور برای همه دلسوزان نظام بویژه حقوق دانان یک دغدغده بزرگ است گفت: یکی ازبزرگترین دغدغه نمایندگان مجلس دهم  باید اصلاح قانون تجارت و نظام اقتصادی کشور باشد تا ما بتوانیم اقتصاد و تجارتمان را مطابق نیازهای روز اقتصادی کشور هماهنگ نماییم و با  نظام های حقوقی وتجاری دنیا نیزسازگاری بیشتر داشته باشیم .

به گفته وی، اصلاح این قانون باعث برون رفت از وضعیت نابهنجار اشتغال فعلی و حل مشکلات اقتصادی ومعیشی و کسب کار مردم می‌شود.

این قاضی سابق دادگستری، قوه قضائیه را میزان الحراره و تضمین کننده سلامت جامعه دانست و افزود: دستگاه قضائی هر کشور می تواند زشتی‌ها، پلشتی ها، فساد و بیمارهای اجتماعی جامعه را درمان کند و چنانچه قوه قضائیه نتواند این خروجی را داشته باشد از نقش ذاتی خود فاصله گرفته است.

دکتر مظلوم رهنی تصریحکرد: امروز نخبگان حقوقی واز جمله نمایندگان آتی مجلس وظیفه دارند با دقت وامانت میزان رضایت مندی مردم از قوه قضائیه و برخورد با فساد سازمان یافته  که چون موریانه ارکان نظام را تهدید می‌کند به عنوان دو مورد از دغدغه‌های مقام معظم رهبری مورد توجه قرار داده و راهکارهای اجرایی و قوانین مناسب این دو هدف مقدس را تدوین و نهایی نمایند.