true
اقتصادتهران: وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سازوکارهای صندوق ذخیره باید به نحوی اصلاح میشد تا امکان تخلفات، خطاها و سوءاستفادهها که در گذشته رخ داد به سمت صفر نزدیک شود،گفت: ما این کار را شروع کردهایم و در حال طراحی سازوکارهایی هستیم که از آسیب پذیری صندوقها بکاهد. امید است تا آخر امسال این سازوکارها اجرایی شود و به سمت بهبود فرایندها برویم.
به گزارش ایسنا، سید محمد بطحایی در کنگره فوقالعاده انجمن اسلامی معلمان با بیان اینکه نام انجمن اسلامی در بین تشکلهای فرهنگیان یادآور شهیدان رجایی، بهشتی و باهنر است گفت: به دنبال آن هستیم تا دو نفر از هیات امنا و یک نفر از بازرسان صندوق ذخیره فرهنگیان با رای مستقیم معلمان انتخاب شوند. در همین راستا فراخوان دادهایم و آن را ظرف یکی دوماه آینده عملیاتی و یک انتخابات الکترونیک برگزار میکنیم تا این سه نفر نظارت بیشتری بر صندوق داشته باشند و خودشان به صورت مستمر گزارشات مربوط را از طریق سامانهای به اعضای صندوق اعلام کنند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه منتظر گزارش تحقیق و تفحص مجلس از صندوق ذخیره فرهنگیان هستیم، گفت: بر خلاف تصور معلمان، همه اموال صندوق به تاراج نرفته است و شاهد بودیم در شرایط بد اقتصادی کشور، نرخ بازده برخی شرکتهای زیرمجموعه، ظرف سه سال، چهار برابر شده است.
وی افزود: همه آنچه در فضای رسانه ای منتشر میشود قابل اعتماد نیست. آنچه در بانک سرمایه اتفاق افتاده و اموالی که از دست رفته از اموال بانک مرکزی بوده و از جیب و سهام معلم نبوده است. امید است با اهتمام مجلس و جدیت قوه قضائیه بودجهای که از جیب بیت المال رفته بازگردد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همواره از بیعدالتی رنجیدهام،گفت: تبعیض اصلیترین عامل نارضایتی در جامعه و البته فرهنگیان است. علت شکوه فرهنگیان نیز تبعیض است نه حقوق پایین. یکی از تلاشهایم ایجاد انگیزش و تسهیل شرایط معیشتی برای معلمین است.
بطحایی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به انجمن اسلامی معلمان اظهارکرد: همواره مشی این تشکل مقوم جریانهای انقلابی در کشور و کمککننده در حل مسائل آموزش و پرورش بوده است.
وی افزود: ما که از مدیران بعد از انقلاب هستیم به کرات از واژه تحول شنیدهایم و درباره آن سخن گفته و تلاش کردهایم تحول را در آموزش و پرورش به عنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر پیش بگیریم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اولین تلاشها در این زمینه در دهه ۶۰ منجر به تحولاتی در راستای رسیدن به تراز جمهوری اسلامی شد، گفت: در دهه ۷۰ تحول در نظام متوسطه، در دهه ۸۰ ایجاد نظام سالی واحدی و در دهه ۹۰ پیگیری سند تحول بنیادین انجام شد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=103134
false
true