true
اقتصادتهران: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه دانشگاههای علوم پزشکی طی سالهای اخیر تلاش کردند تا رشد متوازن علمی را حفظ کنند، گفت: حجم زیادی از تولیدات علمی کشور در دانشگاههای علوم پزشکی شکل می گیرد.
به گزارش اقتصادتهران، دکتر علی رضا زالی روز جمعه در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: هرچند وضعیت تولید علم در دانشگاه های علوم پزشکی کشور از جایگاه قابل قبول و مطلوبی برخوردار است اما نباید در این حد متوقف شویم و باید بیش از این تلاش کنیم..
۷ قطب علمی کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مستقر است
وی با اشاره به اینکه ۷ قطب علمی کشور که مرجعیت کشوری و ملی دارند، در این دانشگاه مستقر هستند، گفت: ۶ مرکز آموزشی و پژوهشی این مجموعه به عنوان همکار با مجامع بینالمللی از جمله سازمان بهداشت جهانی فعالیت میکنند که فرصت بی بدیلی در حوزه تعاملات بین المللی برای ما فراهم کرده است.
زالی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تولید مقالات و علم، فناوری و روشهای نوین آموزشی و پژوهشی جایگاه ممتازی در کشور دارد، گفت: مجموع محصولات دانش بنیان این دانشگاه بیش از ۲۰۰ مورد را شامل می شود که ۴۶ مورد آنها قابلیت رونمایی ملی دارند و در روزهای اخیر تعدادی از آنها رونمایی شد و بقیه در ماه های آینده رونمایی خواهند شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هرچند امسال موفقیت های خوبی داشتیم اما سال آینده به طور قطع با شتاب بیشتری در زمینه های علمی و آموزشی پیشرفت خواهیم کرد.
وی تعداد دانشکده های این دانشگاه را ۱۲ واحد اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۷۷ مرکز تحقیقاتی، بیش از ۷۸ مرکز رشد و ۵ پژوهشکده در این دانشگاه مستقر هستند.
زالی ادامه داد: ۱۵۰۰ هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گروه های آموزشی و پژوهشی مستقر هستند و ۵۲ درصد اعضای هیات علمی ما را اعضای هیات علمی بالینی تشکیل می دهند.
وی معدل سنی اعضای هیات علمی این دانشگاه را حدود ۴۳ سال اعلام و تاکید کرد: این موضوع یک فرصت استثنایی برای این دانشگاه است و این افراد می توانند در تولید علم و روش های نوین پژوهشی، آموزشی و درمانی ایفاگر نقش های اساسی باشند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=178634
false
true